Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po tomto sraze jsem se rozhodl jezdit pouze na male akce napr. sraz AHC(autohificlub) nebo na Peugeot-club sraz. Proste tam kde je mala skupinka lidi kteri se znaji a nedelaji bordel.

Odesláno

To ja do Hradce pojedu kvuli Polu a taky, uz jsem si tam zaplatil sprinty. Pardubice jsou na louce, tak by to mohlo bejt v poradku.

Odesláno

No měl jsem tam taky ject do Příbrami ještě že jsem nejel ... Protože to co mě vyprávěl kámoš a ted to vidím tady je hnus .. Proto si myslím že velké srazy jsou akorát pro zlost a proto se budu držet našich srazů ktere máj uplně jinou uroven ... :cool:

Odesláno

Kámoš tam měl stánek a říkal a pouštěl mi film stama že se tam všichni jeli doslova ožrat a žeto nestálo zato.Myslím že Hradec bude lepší podstavtně.

Odesláno

Jo jo neni nad malý srazíky, tam se sjede skupina co se znaj aspoň přes net a nehrozí riziko že někdo bude někomu likvidovat káru bo ciferník :D:D

JR: Koukal jsem na pár fotek z různejch srazů a skoro pokaždý vidim JR nebo červenýho forda...... to jezdíš na všechny takovýhle srazy...... potřeboval bych poradit ohledně pár organizačních věcí. Chceme uděla malej sjezd u nás. Máme tady malý letiště a nevíme, jestli se o to někde žádá a takový ty věci. Jak je to s povolenim vjezdu do města.

Odesláno

Nejenom peugeotů :))))) Je tu takovej spolek a pár kluků má docela pěkný auta, tak sme si řikali, rozhodit nějaký plakáty po okrese, aby se konečně všichni poznali, jezdíme kolem sebe a pořád na sebe jenom blbě koukáme. Dalo by se pak takhle srážet :D:D:D častějc.

Odesláno

Jo jo maly srazy jsou lepsi komorni atmosfera a vsichnio se spolu bavi pokecaj a tak a ne kdyz prijede spousta lidi to pak je uz to o hubu a pruser jak v Pribrami

Odesláno

byl jsem na srazu v Mimoni a ten byl trochu o jinym, lidi sice min, ale o to pohodovejsi atmosfera... A ty bouracky, myslim, ze kazdej kdo jede na okruh, letiste nebo sprint sraz musi s necim podobnym pocitat... kdo nesouhlasi, at se obozi doma polstarema a nehybe se, prejedou ho az rano na prechodu pred domem...

JR- neboj, prijedu litrem:-))) P160 1.0i, rikam ji Divočák...

Odesláno

hura, hura, ja se chci srazet... mam dobrou pojistku, tak me nenechte cekat :-)))

Odesláno

206wrc:A na co mas dobrou pojistku mas to vic na bydleni nebo na ksycht. Protze az ti nekdo jednu vrazi az te srazi tak abys nelitoval hura hura:D:D:D:D

Odesláno

cabrio: nenech se vytocit chlape! kdyz ho budem ignorovat, treba ho to prestane bavit.. . Co se me tyka, zadnej 206WRC neexistuje. Proste mame na webu cerva..

Odesláno

Ja jsem uplne klidnej. Vis co plati na cerva ???? Rozslapnout ho:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...