Guest JR Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 a hlavne nejsou vozraly .......... no i kdyz ...... Citovat
Mila Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 po tomto sraze jsem se rozhodl jezdit pouze na male akce napr. sraz AHC(autohificlub) nebo na Peugeot-club sraz. Proste tam kde je mala skupinka lidi kteri se znaji a nedelaji bordel. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 Mila rad bych te poznal tak ze v HK se uvidime??? Citovat
Guest JR Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 To ja do Hradce pojedu kvuli Polu a taky, uz jsem si tam zaplatil sprinty. Pardubice jsou na louce, tak by to mohlo bejt v poradku. Citovat
merkurek Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 No měl jsem tam taky ject do Příbrami ještě že jsem nejel ... Protože to co mě vyprávěl kámoš a ted to vidím tady je hnus .. Proto si myslím že velké srazy jsou akorát pro zlost a proto se budu držet našich srazů ktere máj uplně jinou uroven ... Citovat
tomson Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 Kámoš tam měl stánek a říkal a pouštěl mi film stama že se tam všichni jeli doslova ožrat a žeto nestálo zato.Myslím že Hradec bude lepší podstavtně. Citovat
deeper Odesláno 10. červen 2003 Odesláno 10. červen 2003 Jo jo neni nad malý srazíky, tam se sjede skupina co se znaj aspoň přes net a nehrozí riziko že někdo bude někomu likvidovat káru bo ciferník :D JR: Koukal jsem na pár fotek z různejch srazů a skoro pokaždý vidim JR nebo červenýho forda...... to jezdíš na všechny takovýhle srazy...... potřeboval bych poradit ohledně pár organizačních věcí. Chceme uděla malej sjezd u nás. Máme tady malý letiště a nevíme, jestli se o to někde žádá a takový ty věci. Jak je to s povolenim vjezdu do města. Citovat
georg Odesláno 10. červen 2003 Odesláno 10. červen 2003 deeper: malej sjezdik? pazoutu? Kdy? Nekde u Loun?? Citovat
deeper Odesláno 10. červen 2003 Odesláno 10. červen 2003 Nejenom peugeotů )))) Je tu takovej spolek a pár kluků má docela pěkný auta, tak sme si řikali, rozhodit nějaký plakáty po okrese, aby se konečně všichni poznali, jezdíme kolem sebe a pořád na sebe jenom blbě koukáme. Dalo by se pak takhle srážet :D:D častějc. Citovat
deeper Odesláno 10. červen 2003 Odesláno 10. červen 2003 Dobře dík, musim nabít teblefon a ozvu se.... Citovat
Guest Cabrio Odesláno 10. červen 2003 Odesláno 10. červen 2003 Jo jo maly srazy jsou lepsi komorni atmosfera a vsichnio se spolu bavi pokecaj a tak a ne kdyz prijede spousta lidi to pak je uz to o hubu a pruser jak v Pribrami Citovat
georg Odesláno 10. červen 2003 Odesláno 10. červen 2003 deeper: jestli neco budes uskutecnovat, dej vedet tady na netu, nebo nam vylep plakatek i v Teplicich. Prijedu s T16, jestli bude dobrej program :D:D Citovat
Guest 206WRC Odesláno 14. červen 2003 Odesláno 14. červen 2003 byl jsem na srazu v Mimoni a ten byl trochu o jinym, lidi sice min, ale o to pohodovejsi atmosfera... A ty bouracky, myslim, ze kazdej kdo jede na okruh, letiste nebo sprint sraz musi s necim podobnym pocitat... kdo nesouhlasi, at se obozi doma polstarema a nehybe se, prejedou ho az rano na prechodu pred domem... JR- neboj, prijedu litrem:-))) P160 1.0i, rikam ji Divočák... Citovat
deeper Odesláno 16. červen 2003 Odesláno 16. červen 2003 Georg: Je to zatim ve fázi domlouvání s partou lidí..... ale něco provedem. A jak něco budu vědět tak to sem hodim:D Citovat
Guest 206WRC Odesláno 22. červen 2003 Odesláno 22. červen 2003 hura, hura, ja se chci srazet... mam dobrou pojistku, tak me nenechte cekat :-))) Citovat
Guest Cabrio Odesláno 22. červen 2003 Odesláno 22. červen 2003 206wrc:A na co mas dobrou pojistku mas to vic na bydleni nebo na ksycht. Protze az ti nekdo jednu vrazi az te srazi tak abys nelitoval hura hura:D:D:D:D Citovat
georg Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 cabrio: nenech se vytocit chlape! kdyz ho budem ignorovat, treba ho to prestane bavit.. . Co se me tyka, zadnej 206WRC neexistuje. Proste mame na webu cerva.. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Ja jsem uplne klidnej. Vis co plati na cerva ???? Rozslapnout ho:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.