Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zase se mému mazlíkovy něco nelíbí.Stojím na místě mám jenom zapnuté rádio poslouchám music a najednou z ničeho nic mi v pravém předním reproduktoru začne jemně chrčet,někdy se stiší a někdy se uplně jako kdyby vypne(někdy to za cvíli přestane a nebo to tak zustane)skoušela sem přehodit reproduktory levý za pravý a pořád tem samý problém(reproduktorem to není),dále sem skoušela ten reproduktor povytáhnou a hýbat kablíkama co sou ve dveřích a vtom husím krku a nic:(:(:( co mám dělat:(:(:(

Odesláno

To může bejt hafo příčin. Jestli chceč zjistit, že je opravdu špatnej ten reprák, tak tam na tu levou stranu zkus napojit reprák z pravý strany. A když bude dělat to samý, tak je chba někde v drátech, nebo rádiu - zkus to... V případě, že bude hrát (tak je ten levej opravdu vadnej), tak si kup nový reproše - dnes je to záležitost pár korun

Odesláno
Původně zaslal: Neon

To může bejt hafo příčin. Jestli chceč zjistit, že je opravdu špatnej ten reprák, tak tam na tu levou stranu zkus napojit reprák z pravý strany. A když bude dělat to samý, tak je chba někde v drátech, nebo rádiu - zkus to... V případě, že bude hrát (tak je ten levej opravdu vadnej), tak si kup nový reproše - dnes je to záležitost pár korun

četls pořádně co Lucka psala?

:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jojo to jsem dělala a hrál normálně psala sem to v prvním příspěvku.Myslela jsem že to bude někde v drátech ale když sem sníma hýbala tak se nic nedělo,a že by rádio dělalo co chtělo chvilku hraje,chrčí,nehraje to je mi divné:myslim

Odesláno

a nemáš třeba špatně zacvaklej konektor v rádiu? Jinak pokud to semtam chrčí, semtam se vypne...já bych to viděl i na dráty, který vedou přes dveře ( zkus ho zapnout a otvírat a zavírat dveře ). taky to může blbnout.... Pokud bude tohle všechno ok, tak asi potom nejspíš rádio...

Nebo třebas špatnej signál rádia - na kazetu to dělá taky nebo ne?

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

a nemáš třeba špatně zacvaklej konektor v rádiu? Jinak pokud to semtam chrčí, semtam se vypne...já bych to viděl i na dráty, který vedou přes dveře ( zkus ho zapnout a otvírat a zavírat dveře ). taky to může blbnout.... Pokud bude tohle všechno ok, tak asi potom nejspíš rádio...

Nebo třebas špatnej signál rádia - na kazetu to dělá taky nebo ne?

Na kazetu to dělá taky.Je mi divné,že ty pravé dveře jsou zavřený nikdo je neotvírá a ono to 20 minut hraje(bez problému),a pak to začne blbnout.Skoušela sem hýbat i tím krkem co je mezi dveřma a nic.:myslim

Odesláno

jj, viděl bych to na přemlété kable, můžou být i klidně u rádia nebo kdekoliv na cestě mezi rádiem a reprem

ps: jsi šikulka když jsi zkusila prohodit repra :super a tím vyloučila špatný repro

Odesláno
Původně zaslal: lucka

Původně zaslal: mk405

ps: jsi šikulka když jsi zkusila prohodit repra :super a tím vyloučila špatný repro

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

???, to byla pochvala :mrk tak proč ty smajlíky :myslim

Odesláno

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

???, to byla pochvala :mrk tak proč ty smajlíky :myslim

Když slyším chválu tak se červenám;):mad:

Odesláno

Když slyším chválu tak se červenám;):mad:

aha, itak se dá ten smailík brát ale ve skutečnosti je to \"mad\" a to je rozlobený a zuřící proto jsem to nechápal ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...