lucka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Zase se mému mazlíkovy něco nelíbí.Stojím na místě mám jenom zapnuté rádio poslouchám music a najednou z ničeho nic mi v pravém předním reproduktoru začne jemně chrčet,někdy se stiší a někdy se uplně jako kdyby vypne(někdy to za cvíli přestane a nebo to tak zustane)skoušela sem přehodit reproduktory levý za pravý a pořád tem samý problém(reproduktorem to není),dále sem skoušela ten reproduktor povytáhnou a hýbat kablíkama co sou ve dveřích a vtom husím krku a nic:(:( co mám dělat:(:( Citovat
gvg Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Třeba ti blbne rádio a odchází koncový stupeň. Citovat
lucka Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 No je to originál rádio peugeot na kazety co se dávaly do novývh 406:myslim Citovat
Neon Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 To může bejt hafo příčin. Jestli chceč zjistit, že je opravdu špatnej ten reprák, tak tam na tu levou stranu zkus napojit reprák z pravý strany. A když bude dělat to samý, tak je chba někde v drátech, nebo rádiu - zkus to... V případě, že bude hrát (tak je ten levej opravdu vadnej), tak si kup nový reproše - dnes je to záležitost pár korun Citovat
Hadra Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Neon To může bejt hafo příčin. Jestli chceč zjistit, že je opravdu špatnej ten reprák, tak tam na tu levou stranu zkus napojit reprák z pravý strany. A když bude dělat to samý, tak je chba někde v drátech, nebo rádiu - zkus to... V případě, že bude hrát (tak je ten levej opravdu vadnej), tak si kup nový reproše - dnes je to záležitost pár korun četls pořádně co Lucka psala? Citovat
lucka Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Neon To může bejt hafo příčin. Jestli chceč zjistit, že je opravdu špatnej ten reprák, tak tam na tu levou stranu zkus napojit reprák z pravý strany. A když bude dělat to samý, tak je chba někde v drátech, nebo rádiu - zkus to... V případě, že bude hrát (tak je ten levej opravdu vadnej), tak si kup nový reproše - dnes je to záležitost pár korun Jojo to jsem dělala a hrál normálně psala sem to v prvním příspěvku.Myslela jsem že to bude někde v drátech ale když sem sníma hýbala tak se nic nedělo,a že by rádio dělalo co chtělo chvilku hraje,chrčí,nehraje to je mi divné Citovat
Hadra Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 a nemáš třeba špatně zacvaklej konektor v rádiu? Jinak pokud to semtam chrčí, semtam se vypne...já bych to viděl i na dráty, který vedou přes dveře ( zkus ho zapnout a otvírat a zavírat dveře ). taky to může blbnout.... Pokud bude tohle všechno ok, tak asi potom nejspíš rádio... Nebo třebas špatnej signál rádia - na kazetu to dělá taky nebo ne? Citovat
lucka Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Hadra a nemáš třeba špatně zacvaklej konektor v rádiu? Jinak pokud to semtam chrčí, semtam se vypne...já bych to viděl i na dráty, který vedou přes dveře ( zkus ho zapnout a otvírat a zavírat dveře ). taky to může blbnout.... Pokud bude tohle všechno ok, tak asi potom nejspíš rádio... Nebo třebas špatnej signál rádia - na kazetu to dělá taky nebo ne? Na kazetu to dělá taky.Je mi divné,že ty pravé dveře jsou zavřený nikdo je neotvírá a ono to 20 minut hraje(bez problému),a pak to začne blbnout.Skoušela sem hýbat i tím krkem co je mezi dveřma a nic. Citovat
mk405 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 jj, viděl bych to na přemlété kable, můžou být i klidně u rádia nebo kdekoliv na cestě mezi rádiem a reprem ps: jsi šikulka když jsi zkusila prohodit repra a tím vyloučila špatný repro Citovat
lucka Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: mk405 ps: jsi šikulka když jsi zkusila prohodit repra a tím vyloučila špatný repro :mad::mad::mad: Citovat
mk405 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: lucka Původně zaslal: mk405 ps: jsi šikulka když jsi zkusila prohodit repra a tím vyloučila špatný repro :mad::mad::mad: ???, to byla pochvala tak proč ty smajlíky Citovat
lucka Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: lucka Původně zaslal: mk405 ps: jsi šikulka když jsi zkusila prohodit repra a tím vyloučila špatný repro :mad::mad::mad: ???, to byla pochvala tak proč ty smajlíky Když slyším chválu tak se červenám;) Citovat
mk405 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: lucka Když slyším chválu tak se červenám;) aha, itak se dá ten smailík brát ale ve skutečnosti je to \"mad\" a to je rozlobený a zuřící proto jsem to nechápal ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.