Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Začíná se mi líbit čím dál tím víc...

Recommended Posts

Odesláno

Uvažuju že bych do toho fakt šel...tak se chci zeptat jestli náhodou tohle auto někdo z klubu nezná,popřípadě toho člověka kterého to bylo,nebo je?Člen klubu to náhodou nebyl???Teda jestli to auto vubec bylo koupený u nás...Káždopádně ten přední spojler z GT se mi hodně zamlouvá...nechápu proč ho tam nedávají sériově:myslim:bojim Momentálně to stojí v autocentru Pacov...má to 13Tkm se serviskou,dva roky starý...mooc hezký,více na Tipcars-206 RC

[upravil dne 12.5.06 Sova]

post-0-14109594473312_thumb.jpg

Odesláno

Jediné co ti můžu říct že jsem ve 206 GTI párkrát je pravda že byla mmalinko upravená včetně čipu.Popsal bych to tak že je to neskutečný hovado vzhledem k tomu co to váží a jakej to má výkon.Jede to jako z praku a o jízdních vlastnostech ani nemluvím.Mohu jen doporučit pokud to tedy je GTI.

Odesláno

Podobnejch 206ek jsem videl uz dost (WRC uprava, GT uprava), ale se zakladnim dvoulitrem (136 koni) to byla lina mrcha, zvlast treba proti 306 S16 (GTI-6). Pokud je tohle 2 roky stary, je to urcite RC a ne nakej utahanej dvoulitr se spoilerama?

Upraveny je to jinak docela pekne ;).

Odesláno

JO - pěkná 206tá - a bude dravá - tomu věřim. Ale neprezentoval´s tady náhodou nedávno nějakou 306 s16, kterou jsi zvažoval koupit (přes mobile.de)?:myslim

Odesláno

jo 306 sem chteěl,ale prodali mi ji,a jak sem na tipcars viděl tohle,tak sem se asi zamiloval;)Jinak dneska sem se na to byl podívat...paráda...super,jak nové najeto 14000 hudba jbl osm repro change na cd,navigace,podvozek laděný od Hamanna,jede to pekelně a zvuk těch laufů jedna báseň...akorát ta cenovka:roll,ale říkal sem si praštím se přes kapsu;)

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Uvažuju že bych do toho fakt šel...tak se chci zeptat jestli náhodou tohle auto někdo z klubu nezná,popřípadě toho člověka kterého to bylo,nebo je?Člen klubu to náhodou nebyl???Teda jestli to auto vubec bylo koupený u nás...Káždopádně ten přední spojler z GT se mi hodně zamlouvá...nechápu proč ho tam nedávají sériově:myslim:bojim Momentálně to stojí v autocentru Pacov...má to 13Tkm se serviskou,dva roky starý...mooc hezký,více na Tipcars-206 RC

Myslíš Pacov okres Pelhřimov?? :o To mam docela kousek. Ke Kamenu na letiště se teď pojedeme v pátek vyřádit s kámošema 2x 306 GTi-6 jedna 405 Mi16 a možná 306 Cabrio. Nechceš se přijet podivat ;):papa

Jinak k tý 206. Mě se líbí seriová 206 RC. Tyhle nárazníky a plácaniny... ale každýmu se líbí něco jineho. Hlavně aby motor a podvozek byl v poho a jelo to tak jak má :super;):papa

Odesláno

no jestli to koupím uvažoval bych o tom i když to není moc blízko:grr...ano ty toho týpka znáš?...on i auto je z Pacova!Jinák to to není plácanina ten spojler:bojim!!!!!!!!!!! je to originál spojler z Peugeot 206 GT(homologační verze k WRC,prodloužené blatníky vzadu i vpředu aby vuz splnoval předepsané 4 metry;)206 GT má Stejný motor jak 206 GTI,to jest 135 koní, 206 GT je limit edice 4000 kusů...Navíc porovnej si spojler originální,co je na 206RC a uznáš sám.dle mého soudu je nic moc,to auto nemít v sérii 17 kola Atlantis a vzadu šítek RC,vubec bys nepoznal že je to sportovní verze...prostě bys řek obyčejná 206,jedná z tisiců nákupních tašek na kolech...teda kdybys nekoukl do interiéru a nebo v ní nejel...uznej sám dle obrázku...dávam zde originál 206 RC 180 HP

post-0-14109594528069_thumb.jpg

Odesláno

Musíte snad všichni co na to kouknete uznat,že spojler z GT se na RC hodí mnohem více než ten co tam dávají sériově...RC original ze předu a zboku vypadá oproti tomu stříbrnýmu krasavci co je uplně nahoře upně nudně...RC má 180 koní tak by to trošku mělo být vidět i naoko,to spnuje jen ta první fotka nahoře...si předtavte že někde stojí RC,má zatmavená skla 14 plecháče s poklicema a oddělaný znáček RC...schválně co si řeknete o tom autě???že má 180 koní a točí 7000 rpm???Pochybuju,silně pochybuju!

[upravil dne 13.5.06 Sova]

Odesláno

jinak jestli mi někdo nevěří ten spojler z GT a 206 GT obecně zde je důkaz:)...http://www.mobile.de/SIDxp-T2mdMcQuKz9tWShicDQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1147565802A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B10%81L-t-vCaMiMkMoQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100A8E19300BGTBGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=3&id=11111111208080040& nebo http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=477866.1&id=gmnlvnqk34e&source=as24_inseratsg_detail_ueberschrift

Odesláno

Jo a ještě je nutno poznamenat že, 206 GTI 135 HP,je jako nástupce bájné 205 GTI,velikým trapasem,nezábavným autem oproti předchůdci,a při porovnání váha/výkon ostudou celého Peugeot Sportu...to není jen muj názor ale i renomovaných redaktorů jako je Chris Harris atd...A to že homologační verze k speciálu WRC,jenž vyhrál s Grönholmem MS rallye,je auto v podstatě uplně stejné jako GTI je asi ještě ostudnější...homologační verze WRC mělo být RCéčko(motorově)...Když to tehdá nedošlo a neudělali to lidi v Peugeotu,holt musí to udělat někdo:roll jiný...Jinák Pežoťákum to sice došlo,ale dost pozdě,proto zřejmě udělali RC...ale ty spojlery v sérii:bojim Jedna z velmi mála stinných stránek sportovní divize Peugeotu

[upravil dne 13.5.06 Sova]

Odesláno

mimochodem ohledně stavu a celkového tuningu,podvozek je Upraven od Fy Hamann a výfuky pravděpodobně taky(sou na to papíry)a vůz má servisku...takže žádný tuning pepa na koleně v dílničce...

Odesláno

Tím ale nechci říct že \"Pepa na koleně v dílničce\" nemůže udělat pěkný spojler,ale je to spíš vyjímkou,zvlášt když si zajedete na nějaký z českých tuning srazů.Dle mého soudu velké procento lidí jede na tuning spíše z důvodů \"zasmát\" se a zkritizovat většinu aut,a u menšiny říct \"tak to je opravdu bez prdele pěkný tuning\"!!!

Odesláno

priznam, ze se me RC taky hodne libi. nejsem fanda 206tek, ve srovnani s 306tkami je to uplnej grc design, ale 130kW me proste bere.

GT spojler je peknej a hodi se tam, ale pro me by bylo asi zabavnejsi mit auto, ktery vypada jako nakupni taska 1.1, ale ktery jede jak vystreleny :)

Odesláno

priznam, ze se me RC taky hodne libi. nejsem fanda 206tek, ve srovnani s 306tkami je to uplnej grc design-s tím z části souhlasím,ale to stříbrný RC mě naprosto uchvátilo...na tom je dost pravdy co říkaš-gepard maskovanej jak želva:roker,ale pěkný spojlery sou prostě pěkný spojlery:cool:

Odesláno

i když ohledně te 306S16 a 206RC,stoosmdesát koníků tě láká,ale díky absenci šestistupnové převodovky v RC(další stinná stránka peugeot-sport)rozdíl není nijaký markantní...tipuju že vvity ti řekne,že rozdíl není žádný ba dokonce S16 je lepší...holt každý si chrání a chválí to svoje...i když v tomto(jestli sem tok jeho budoucích myšlenek tipl správně budu z části souhlasit):cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...