chechet Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 306 Rallye je skutecne odlehcena S16 resp. GTI-6. asi 2x jsem ji videl na prodej na ebay, vzdy pouze u anglanu. nema treba elektricka okna, ale myslim, ze airbag(y) ano. pry je v ni jeste o malinko zabavnejsi svezeni nez v S16 a nejspis se delala pouze v bile barve. original lze snadno identifikovat: Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg [upravil dne 10.5.2006 minimaxa] Citovat
Vvitty Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg [upravil dne 10.5.2006 minimaxa] takze kdyz auto pripravim o rezervu, hever a klic na kola, mam provedeni Rallye? aspon vahou... to budu muset nekdy zkusit, odstrojit takove drobnosti, vyhazet zadni sedacky, do nadrze jen tak na 100km a jit se projet vetsinou jezdim nalozenej... 4 pneu, kopirku, basy chlastu z makra a podobne... Citovat
aka Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: minimaxa Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg [upravil dne 10.5.2006 minimaxa] takze kdyz auto pripravim o rezervu, hever a klic na kola, mam provedeni Rallye? aspon vahou... to budu muset nekdy zkusit, odstrojit takove drobnosti, vyhazet zadni sedacky, do nadrze jen tak na 100km a jit se projet vetsinou jezdim nalozenej... 4 pneu, kopirku, basy chlastu z makra a podobne... parek lvu... a tak Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: minimaxa Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg [upravil dne 10.5.2006 minimaxa] takze kdyz auto pripravim o rezervu, hever a klic na kola, mam provedeni Rallye? aspon vahou... to budu muset nekdy zkusit, odstrojit takove drobnosti, vyhazet zadni sedacky, do nadrze jen tak na 100km a jit se projet vetsinou jezdim nalozenej... 4 pneu, kopirku, basy chlastu z makra a podobne... jooo, kdyby to bylo z mojí hlavy, tak s tebou budu souhlasit. Mě spíš ale přijde, že je to prostě něco jako stupeň výbavy u tohodle typu 306ky. Citovat
Devilstorm306 Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg [upravil dne 10.5.2006 minimaxa] ty brďo, ta je!! Já mam slabost pro bílou a ty kola Takový bych taky bral na mazla... Jinak těch 16kg... přemýšlel jsem vozit místo toho všeho železí jen ten sprej na opravu pneu. To bych ušetřil docela dost, ale zase se to nelíbí chlupatejm Citovat
Vvitty Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Původně zaslal: minimaxa Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg [upravil dne 10.5.2006 minimaxa] ty brďo, ta je!! Já mam slabost pro bílou a ty kola Takový bych taky bral na mazla... Jinak těch 16kg... přemýšlel jsem vozit místo toho všeho železí jen ten sprej na opravu pneu. To bych ušetřil docela dost, ale zase se to nelíbí chlupatejm no,na srazu bylo videt par pripadu, kdy sprej je na nic... prorazis gumu a nepomuźe ti ani svecena voda. takze to bych neresil... da se usetrit jinde. nicmene myslim, ze js´me ponekud offtopic a meli bysme se odebrat treba do modely/306, pripadne do pokecu.... a toto misto ponechat prodavajicimu. Citovat
Devilstorm306 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Tak vyhodim zadní sedačky Stejně jezdim pořád sám. Jaký může být rozdíl v hmotnosti mezi plnohodnotnou pneu a dojezdovim kolem? A kde jinde se teda dá ušetřit Vvitty?? A takový zásahy jako vyndat klima a místo ele. stahování okýnek tam dát švihadla, a místo skla plexi... tak radikální snad nebudeme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.