Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

306 Rallye je skutecne odlehcena S16 resp. GTI-6. asi 2x jsem ji videl na prodej na ebay, vzdy pouze u anglanu. nema treba elektricka okna, ale myslim, ze airbag(y) ano. pry je v ni jeste o malinko zabavnejsi svezeni nez v S16 :) a nejspis se delala pouze v bile barve. original lze snadno identifikovat:

76060-2.jpg

76060-4.jpg

Odesláno

Ano, byla lehčí a to o celých 16 kg :roker

[upravil dne 10.5.2006 minimaxa]

post-0-14109594469762_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

takze kdyz auto pripravim o rezervu, hever a klic na kola, mam provedeni Rallye? :)

aspon vahou...

to budu muset nekdy zkusit, odstrojit takove drobnosti, vyhazet zadni sedacky, do nadrze jen tak na 100km a jit se projet :)

vetsinou jezdim nalozenej... 4 pneu, kopirku, basy chlastu z makra a podobne... :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

takze kdyz auto pripravim o rezervu, hever a klic na kola, mam provedeni Rallye? :)

aspon vahou...

to budu muset nekdy zkusit, odstrojit takove drobnosti, vyhazet zadni sedacky, do nadrze jen tak na 100km a jit se projet :)

vetsinou jezdim nalozenej... 4 pneu, kopirku, basy chlastu z makra a podobne... :)

parek lvu... :) a tak :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

aspon vahou...

jooo, kdyby to bylo z mojí hlavy, tak s tebou budu souhlasit. Mě spíš ale přijde, že je to prostě něco jako stupeň výbavy u tohodle typu 306ky.

Odesláno

ty brďo, ta je!! :mrk:o Já mam slabost pro bílou a ty kola :o Takový bych taky bral na mazla...

Jinak těch 16kg... přemýšlel jsem vozit místo toho všeho železí jen ten sprej na opravu pneu. To bych ušetřil docela dost, ale zase se to nelíbí chlupatejm :grr

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

ty brďo, ta je!! :mrk:o Já mam slabost pro bílou a ty kola :o Takový bych taky bral na mazla...

Jinak těch 16kg... přemýšlel jsem vozit místo toho všeho železí jen ten sprej na opravu pneu. To bych ušetřil docela dost, ale zase se to nelíbí chlupatejm :grr

no,na srazu bylo videt par pripadu, kdy sprej je na nic... prorazis gumu a nepomuźe ti ani svecena voda. takze to bych neresil... da se usetrit jinde. nicmene myslim, ze js´me ponekud offtopic a meli bysme se odebrat treba do modely/306, pripadne do pokecu.... a toto misto ponechat prodavajicimu. :xvul

Odesláno

Tak vyhodim zadní sedačky :D Stejně jezdim pořád sám. Jaký může být rozdíl v hmotnosti mezi plnohodnotnou pneu a dojezdovim kolem?

A kde jinde se teda dá ušetřit Vvitty?? A takový zásahy jako vyndat klima a místo ele. stahování okýnek tam dát švihadla, a místo skla plexi... tak radikální snad nebudeme :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...