Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ok,děkuji. než vyměním nádrž scr tak si chci ještě proměřit kabeláž at to mám na sto pro,ale jinak klasika závada čerpadla adblue  když jsem nádrž rozdělal a odzkoušel čerpadlo tak čerpadlo jede na diagnostice během jízdy dává cca 5 bar,ale teplota adblue je -40 což značí závadu snímače teploty,ale nevím zda li je snímač v nádrži.

Odesláno

K tomuto schéma od PSA neexistuje ;) nádrž adblue je pro ně blackbox s jedním konektorem a to je konec ;) Pokud je tam P20E8, tak není co řešit a nádrž je na výměnu

Odesláno

Pokud je tam závada čerpadla ještě a zvláště komunikační, tak na to pozor ;) čerpadlo aditivace, nox sonda a nádrž adblue je na stejném napájení a jedna z těchto komponent to může shazovat 

Odesláno

OK,Popis závady bliká urea+servis diagnostika psala čerpadlo klasika,zdemontoval jsem nádrž adblue jak jsem psal kontrola čerpadla které normálně jede když ho napojím na zdroj 12v,po demontáži nádrže  jsem si všiml poškozené el.kabeláže na hadici adblue asi výhřev to jsem opravil vše co šlo jsem na nádrži vyčistil a opět namontoval.Urea stále bliká+servis kontrolka motoru je off-vyplá,pří jízdě s diagnostikou čerpadlo adblue ukazuje tlak cca5bar.Otázka zní adblue je řízeno přes jednotku motoru nebo svou vlastní.Když najedu do jednotky multiplexní čerpadlo tak mi hlásí dané závady které jsem už napsal.Jednotka motoru je bez závady.Dokážeš mi poradit

možná po telefonu to bude lepší klidně ti zavolám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...