Zdeněk Václav Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 Dobrý den nevíte někdo kde najdu schéma zapojení el.obvodu scr pro peugeot 308sw 2016/2017.Děkuji. Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 V placené dokumentaci servicebox Ideálně napsat závady co tam jsou a možná nebude nutné ani měřit Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 ok,děkuji. než vyměním nádrž scr tak si chci ještě proměřit kabeláž at to mám na sto pro,ale jinak klasika závada čerpadla adblue když jsem nádrž rozdělal a odzkoušel čerpadlo tak čerpadlo jede na diagnostice během jízdy dává cca 5 bar,ale teplota adblue je -40 což značí závadu snímače teploty,ale nevím zda li je snímač v nádrži. Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 K tomuto schéma od PSA neexistuje nádrž adblue je pro ně blackbox s jedním konektorem a to je konec Pokud je tam P20E8, tak není co řešit a nádrž je na výměnu Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 ok díky,ještě musím mrknout na závadu multiplexní aditivní čerpadlo U0118,P1435,U1218,U1318 Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 Pokud je tam závada čerpadla ještě a zvláště komunikační, tak na to pozor čerpadlo aditivace, nox sonda a nádrž adblue je na stejném napájení a jedna z těchto komponent to může shazovat Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 OK,Popis závady bliká urea+servis diagnostika psala čerpadlo klasika,zdemontoval jsem nádrž adblue jak jsem psal kontrola čerpadla které normálně jede když ho napojím na zdroj 12v,po demontáži nádrže jsem si všiml poškozené el.kabeláže na hadici adblue asi výhřev to jsem opravil vše co šlo jsem na nádrži vyčistil a opět namontoval.Urea stále bliká+servis kontrolka motoru je off-vyplá,pří jízdě s diagnostikou čerpadlo adblue ukazuje tlak cca5bar.Otázka zní adblue je řízeno přes jednotku motoru nebo svou vlastní.Když najedu do jednotky multiplexní čerpadlo tak mi hlásí dané závady které jsem už napsal.Jednotka motoru je bez závady.Dokážeš mi poradit možná po telefonu to bude lepší klidně ti zavolám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.