Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak ste to nazívali to když pořád měníš hudbu za lepšejší:myslim To nehodlam dělat:mrk Tak necham značku pohromadě Axtoníci mi budou stačit na soutěže to nemam jen poro sebe. A co sem slyšel to jedno auto vybavený axtonem tak super mě se to líbilo. A co ty už máš komplet helixe?Co tam dáváš za serii když si prodával Háčko zesik

Odesláno
Původně zaslal: Capy

Jo aha tak tus tus to je:DSnad mě to brzo nepotká

no sou dvě možnosti PRECISION LINE nebo :mrkCOMPETITION LINE

je třeba se toho nebát :roker COMPETITION :roker

nechceš se vyprdnout na tu celou svoji sestavu a místo ní mi zasponzorovat dvoje kompa? :D:D:D

Odesláno

s to uhád nechci:D:D:D

za jednu tvojí helix sestavu bych axtonama ozvučil dvoupatrovej autobus:D:D

JJ taky by se mi líbila náká lepší music,ale ...nechci vykrvácet a pak bude se šetřit na nový vůz pak se uvidí.Tak sem kdyžtak hod náký fotky docela by mě zajímalo jak to vypadá nebo na mejl:mrk

Odesláno

já to taky nekupuju nový, nekradu :D

občas se dá koupi něco od někoho třeba rok stary za cenu méně než polovina nového s roční zárukou a stavem 1A (zesiky mám ještě s folií) od bláznu co si kupují každej rok něco nového :aut jen to človek nesmí chtít hned ale musí vydržet :roker

12litru za jedny kompa taky nedám :roll

foto zatím není vše je ve stavu provizoria a čeká na předělání image

Odesláno

no to je krásná cena:super Takovýhle věcičky strácej na ceně daleko víc než základní třída.Kdybys náhodou někde narazil zasiky axtony tak dej vědět jo jen série co maj na konci 8 nebo 9.

To máš už slušnou sestavičku co to by chtělo nák pěkně zabudovat.Bude vid:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

jj, jde to pomalu, ale bude :D

Jj to je pravda, hold když někdo si chce udělat alepsoň trosku solidni hudbu tak to něco stojí a pak taky dost práce a času....

Ale pak se to rozhodně vyplatí.... ;) ;) ;) ;) ;)

Odesláno

jj přesně tak john.

jinak už mi přišel ten hezkej těžkej balíček-se mi pěkně prones když sem ho nes domu:aut tak se bude co nevidět tlumiti;) Sou náký rychlí s tim posíláním.(ne že by to vadilo)Taky už sem si objednaj zesík zatím jen 4 kanálek

Odesláno

Mk 405 tak už jsem tlumil dveře.Je to fakt znát přijde mi že sou basy takový hutnější.Ale mam problém s venkovní klikou u řidiče a tou lištou co kryje sklo z venčí ta trošku vrní ale klika je slyšet někdy až v autě co si s tim dělal?

Odesláno

no s klikama jsem neměl žádnej, problém, podívej se jestli je nemáš třeba povolené, ono je to vždy dost idividuální někomu se klepe tohle druhému támhleto, takže co jde polepit tapem (někdo polepuje i táhla když mu vrčej) lišty a podobně bych podmáznul silikonem;)

Odesláno

Mk 405 tak už jsem tlumil dveře.Je to fakt znát přijde mi že sou basy takový hutnější.Ale mam problém s venkovní klikou u řidiče a tou lištou co kryje sklo z venčí ta trošku vrní ale klika je slyšet někdy až v autě co si s tim dělal?

Tak u mě ta klika a lišta byla vpohodě, asi je to fakt kus od kusu,

jinak souhlasím,že tlumení se vždy vyplatí,pokud to myslíš s music alespoň trošku vážně.Rozdíl pozná i opravdový laik. ;)

;):super :super

Tak přeju mnoho zdaru při dokončení music.

[upravil dne 23/5/2006 John]

Odesláno

tak já to nák pořeším silikonek doma mám zbylo i trochu tapájomatu.Já jen jestli ste to taky neřešili abych nevymejšlej už vymyšlený.

John:dík jinak nejvíc znát to bylo když sem měl jedny dveře hotový a druhý ne z těch to hrálo jak z plechovky:D:mrk

Odesláno

jinak nejvíc znát to bylo když sem měl jedny dveře hotový a druhý ne z těch to hrálo jak z plechovky:D:mrk

:D

jj, musíš pořešit sám každýmy rachotí něco jiného, dost často SPZ a ještě ty plastové profuky kufru....

Odesláno

další otázka:D kudy tahat kabely.Vim že signálovej a napětovej kabel má jít odděleně.Takže v levo mam signál a v pravo běkný bago napájecí.Ted zase natáhnout kabely zpět do předu k reprákům můžu je tahat obouma stranama?v pravo pro pravý vlevo pro levý:myslimtěm by to nemělo vadit ne.

Odesláno

je to hlavně otázka kvality stínění v signálovejch kablech a dobrého ukostřeni ;)

mám pravou stranou tažené signálky a repro kable pravé strany a levou stranou napájecí kable a reprokable levé strany. U zesíku mi jde napájecí a signálovej tak 30cm společně a no problém.

co jsem ale tak měl možnost vyzkoušet tak hodně dělá kostra, měl jsem jí na plechu v kufru (dobře očistěnou) a ve výškách to hvízdalo jak turbo. pak jsem ji natáh až na uchycení nápravy pod zadním sedadlem je tam cca 10 šroub, tak jsem očistil dal porádnou koncovku na kabel (oko) a mezi dvě matky uchytil a hvízdání bylo pryč :mrk

takže kostru na nějaký silnější šrouv kde je více materiálu, dost to dávají na šroub pásů - to se mi ale nelíbí páč v případě nehody by te mohl někdo vinit že jsi s tím něco dělal.

nezapomen že je treba dát stejně silný nápájecí kabel + tak i ukostření - u zesíků a hlavně i ukostření - od baterky !!! (na to se často zapomíná) :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...