Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Capy

tak už to mam vymyšlený bedínku s repro klasicky a z druhé strany plexi aby bylo na co koukat.

peta_v: já o magnatu ani helixech nemluvil řeč je vše o axtonu.Máš pravdu magnat je spíš rachot a helix zase kvalitka:super dexon neznam ale nemluví se o něm moc dobře.Mě se tedka zalíbil axton,minimálně co se týče repro.Zesiky vypadaj taky dobře.

a co teda budeš mít za plaxi?

Odesláno

počítám kolem 10 mm(možná 12mm je častější).včera sem prolejzal katalogy a výrobci dávaj kolem 7-8 mm.na bedně přes celej kufr měli 15 mm.Já budu mít dvě za každym repro jedno cca250x250mm velký plexiko

Odesláno

ještě by byla možnost to dát třeba ve dvouch vrstvách ;) pak už by to bylo celkem vpohodě. případně slepit něčím co bude průhledné :myslim

kolik to vychází cenově?

Odesláno

to je podle tlouštky za 10mm tak 400-500 za metr myslim že lepit to asi nemá cenu lepší sehnat silnější.Ale 10mm je tvrdej jak \"beton\"Tady ve firmě to používali a to neohneš ani trochu fakt je to pevný.A dá se sehnat i od firem co to dělaj,někdy nechaj zbytek zadarmo.

Odesláno

to je podle tlouštky za 10mm tak 400-500 za metr myslim že lepit to asi nemá cenu lepší sehnat silnější.Ale 10mm je tvrdej jak \"beton\"Tady ve firmě to používali a to neohneš ani trochu fakt je to pevný.A dá se sehnat i od firem co to dělaj,někdy nechaj zbytek zadarmo.

basák je svina, jde oto aby to nevybrovalo, když se dělají boxy z 22mm MDF tak je to taky tvrdý a přesto se někdy dělají ještě výztuhy :mrk

Odesláno

jasný ale zase co jsem koukal na basáky s plexi tak i přední výrobci dávají 8mm plexi a to ještě skoro přes celou stěnu takže 10mm by měla být v pohodě,ještě se radši poptam v dílně co dělal muziku abych měj jistotu.Každopádně kdyby s tim měli být probémy tak to dělat nebudu;)

Odesláno

Ještě něco kolik je tak potřeba tlumícího materiálu na dveře?Oboje přední.Už mam repra v kroužkách fakt o dost lepší zvuk jen mi tam ještě šustí origo folie a když to hodim přes zesik tak trochu vibrujou dveře.

Odesláno

jedna deska tapajomatu s alobalem tedy nějakech 2m2 na oboje dveře zavnit i z venku dveře mají cca 0.5m2.

já ještě dával do míst za repro jeden plát takového černého asfaltové plátu pod ten tapájomat, aby byla jistota a musím říc že mám vytlumeno na 1+ :D

jestli budeš dělat kufr tak počítej že jedna deska nestačí je potřeba 1,5 až 2 ks :roker záleží co všechno polepíš :D

Odesláno

no zatim du dělat jenom dveře.Kupodivu s kufrem nemam žádné potíže zatim.To spíš pátý dveře.Jo ještě kde se to dá sehnat ten tapájomat vyhledávač mi nic nenašel.Kolik tak koštuje?

Odesláno

Tak nevim poradtě mam vzít od axtonu ten 4 kanál za nákejch 4,5 nebo tenhle visteon za 5:myslim.Myslim že visteon bude o dost kvalitnější:roll:myslim a je taky trochu výkonější:roker

Odesláno

Myslíš že tam teda zas takovej rozdíl nebude jo.Tak v tom případě ponecháme značku:mrk:super

Jinak kdyby někdo měl zájem tak jich maj na skladě celkem 16 těhle(4x75W).Tech slabších 4 kanálů (4x50W)maj 1 a náký ty dvoukanály všechno snad do 5 tis max do 6.

Odesláno

Myslíš že tam teda zas takovej rozdíl nebude jo.Tak v tom případě ponecháme značku:mrk:super

Jinak kdyby někdo měl zájem tak jich maj na skladě celkem 16 těhle(4x75W).Tech slabších 4 kanálů (4x50W)maj 1 a náký ty dvoukanály všechno snad do 5 tis max do 6.

no v zesíkách rozdíl bude ale na tech kompech to nepoznáš to by jsi musel mít zase lepší kompa a ..... tus tus:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...