Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bud je to AC Cobra a nebo upravená Cobra od Carolla Shelbyho s osmivalcem 4261ccm...jiná pravá Cobra neexistuje,snad si tu nedal nějakou repliku:roll...!!!

Odesláno
Původně zaslal: lampa

Alfa Romeo 1900 bat 7 coupé bertone

Já myslel, že budete hádat to auto vepředu a ne v prostředku :D

Ale ono je to jedno. Jinak vepředu stojí Alfa BAT5, uprostřed BAT7 a vzádu to bílý BAT9. BAT neznamená Batman ale Berlinetta Aerodinamica Tecnica :)

Jinak k tý AC Cobra- výrobce roky 1962-1969 byla firma AC v Thames Ditton v hrabství Middlesex. Do ameriky byli dováženy bez motoru, převodovky a laku a tam se dodělávali ve firmě Shelby American. to bylo na začátku výroby. Pak se vůz začal označovat Ford Shelby, protože firma AC se podílela na výrobě méně a méně... atd. Historii tu probírat nebudeme. Od roku 1983 ho vyrábí firma CP Autokraft sídlící u okruhu Brooklands v Anglii. Od roku 1982 může tato firma využívat označení AC(schváleno firmou AC) a od roku 1986 označení Cobra(povolil Ford). A vyrábí 4.9 litrový typ AC Mark IV.

Jinak fakt netušim co lampa chce.

PS: K těm motorum... to je taky blbost. Nevim teda co považujete za pravou Cobru, ale to jsou podle mě všechny vyrobené v letech 1962-1969. A to dávalo víc motorů- začalo to v roce 1962 Ford V8 4.2 l, pak 1962 Ford V8 4.7 l (Cobra Mark II), poté v roce 1963 Ford V8 4.9 l (Cobra Mark IV) a pak se tam dával od roku 1965 Ford V8 6.9l . Do posledních vozů, které linku opustili v roce 1969, se v USA montovali motory se zdvihovým objemem 7 litrů. Do tý od roku 1983 se montoval 4.9 litrový motor. Ale replicama se tu zabývat nebudeme.

[upravil dne 22/5/06 Devilstorm306]

Odesláno

No nic se tu neděje... a myslim, že jsem se zmýlit nemohl. Pokud se to jenom stalo tak se omlouvám. Ale jestli je to replica, tak hádat název mi přijde divný.

Tak dávám další. Je to lehký... a jinak moc krásný auto. Tohle je ta nej. Škoda, že originál umřel :-( :

[upravil dne 22/5/06 Devilstorm306]

post-0-14109594547769_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Původně zaslal: lampa

bugatti 101 1951

...souhlas...byl bych rád pokud jsi si jist svým typem tak dej další hádanku;)
je to bugatti type-101 máš recht...s tou nepřebernou škálou...to bych neřekl...zrovna u bugatti...bych řek že to není moc plodná automobilka...něco tam hod

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...