Loveckyjiri Odesláno 10. listopad 2022 Odesláno 10. listopad 2022 Ahoj všem. Ať hledám, jak hledám, tak nikde jsem nenašel odpověď. Mám problém s osvětlením ve vnějším zpětném zrcátku. Svítí slabounce, téměř vůbec. Druhé svití v poho. Je možné nějak to LED světlo vyměnit? Popřípadě kde ho koupit. Na internetu jsem o tomhle problému nic nenašel. Díky za rady Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. listopad 2022 Odesláno 11. listopad 2022 ambientni osvetleni ?? rekl bych ze asi obycejna LED dioda bila + vhodny odpor cin pajka nejaka smrstovacka a opraveno za 1:1000 ceny nez kupovat cely zrcatko (samotne LEDky asi k dispozici nebudou) Citovat
Loveckyjiri Odesláno 11. listopad 2022 Autor Odesláno 11. listopad 2022 Zkoušel jsem to rozebrat. Nahřal jsem to horkovzdušnou pistolí. Bohužel přes veškerou mou snahu jsem rozlámal to krycí sklíčko (plast),takže už musím někde sehnat nový díl, nebo použity Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.