bladerunner Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 chcem si vymeniť palivový filter a zistil som,že existujú 2 typy /vraj podľa druhu čerpadla, alebo niečoho podobného/- majú trocha iné rozmery. 1. neviete, ktorý potrebujem ja? P 307 XS 2.0 HDi 66 kW r.v. 2002 2. ako sa odmontuje viečko palivového filtra- je tam jeden konektor a 2 hadičky-prívodná a odvodná- toto ide jednoducho odpojiť, ale potom neviem či to viečko je na závit alebo je tam nejaká poistka čo ho drží na mieste? Citovat
bladerunner Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 a ešte jedna otázka: v predajni náhr. dielov som sa pýtal na filtre /olej, vzduch, nafta, peľ/ - ponúkali mi filtre značky PUROLATOR. máte niekto nejaké skúsenosti s touto značkou? alebo mi poradíte niečo lepšie? Citovat
Blizzard Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 olejove filtry Purolator mame na vsech trech autech (2x dyzl a 1 benzin) a spokojenost. Citovat
Martinsk Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Tiež používam Purolator. Podľa testov ktoré som videl, patria tieto filtre k tým lepším. Ja som použil Purolator PU F 58284, za cca 550,- Sk Citovat
bladerunner Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 no a ako sa rozoberá ten palivový filter? nevie niekto? Citovat
markoduno Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 taky by se mi šikla nápověda pro výměnu pal.filtru. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.