Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Díky Jirko za přidání.

A nevíš náhodou, proč jsou fotky zpřeházené? Je to takový divný mix...

Ondra to má tak uděláné... nevím proč přesně.

Odesláno

Jsem moc ráda, že tam bylo toliko lidiček se svýmy fotoaparáty a fotili jak o život. Já jsem sice také měla svůj ještě nezaběhnutý foťáček, ale zhlediska totálného pracovního nasazení, jsem neměla čas a popravdě řečeno ani náladu, něco fotit. Proto jsem moc a moc a moc ráda, že je tolik pěkných foteček, kterýma se postupně probírám a říkám si, že se nám přece jenom ten sraz snad trochu povedl :aut .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Jsem moc ráda, že tam bylo toliko lidiček se svýmy fotoaparáty a fotili jak o život. Já jsem sice také měla svůj ještě nezaběhnutý foťáček, ale zhlediska totálného pracovního nasazení, jsem neměla čas a popravdě řečeno ani náladu, něco fotit. Proto jsem moc a moc a moc ráda, že je tolik pěkných foteček, kterýma se postupně probírám a říkám si, že se nám přece jenom ten sraz snad trochu povedl :aut .

ja myslela, ze uz si pochopila, ze se Vam povedl trochu vic.

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Aluška

ja myslela, ze uz si pochopila, ze se Vam povedl trochu vic.

Jo a nejen podle fotek, ale taky podle toho, co tady všichni píšou, no ne?;)

Bylo to vyvedený...

Odesláno

No dobre Alusko.. tak pravdu.. byl to tak otresnej sraz.. ze kdyby bylo na svete vsechno tak otresny tak se mame fakt paradne a jeste lip a mozna uplne nejlip :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...