Marcel505 Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Díky Jirko za přidání. A nevíš náhodou, proč jsou fotky zpřeházené? Je to takový divný mix... Citovat
Jirkap Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Marcel505 Díky Jirko za přidání. A nevíš náhodou, proč jsou fotky zpřeházené? Je to takový divný mix... Ondra to má tak uděláné... nevím proč přesně. Citovat
Aluška Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Jsem moc ráda, že tam bylo toliko lidiček se svýmy fotoaparáty a fotili jak o život. Já jsem sice také měla svůj ještě nezaběhnutý foťáček, ale zhlediska totálného pracovního nasazení, jsem neměla čas a popravdě řečeno ani náladu, něco fotit. Proto jsem moc a moc a moc ráda, že je tolik pěkných foteček, kterýma se postupně probírám a říkám si, že se nám přece jenom ten sraz snad trochu povedl . Citovat
aka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Aluška Jsem moc ráda, že tam bylo toliko lidiček se svýmy fotoaparáty a fotili jak o život. Já jsem sice také měla svůj ještě nezaběhnutý foťáček, ale zhlediska totálného pracovního nasazení, jsem neměla čas a popravdě řečeno ani náladu, něco fotit. Proto jsem moc a moc a moc ráda, že je tolik pěkných foteček, kterýma se postupně probírám a říkám si, že se nám přece jenom ten sraz snad trochu povedl . ja myslela, ze uz si pochopila, ze se Vam povedl trochu vic. Citovat
Neon Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Aluška Jsem moc ráda, že tam bylo toliko lidiček se svýmy fotoaparáty a fotili jak o život. Já jsem sice také měla svůj ještě nezaběhnutý foťáček, ale zhlediska totálného pracovního nasazení, jsem neměla čas a popravdě řečeno ani náladu, něco fotit. Proto jsem moc a moc a moc ráda, že je tolik pěkných foteček, kterýma se postupně probírám a říkám si, že se nám přece jenom ten sraz snad trochu povedl . ja myslela, ze uz si pochopila, ze se Vam povedl trochu vic. Jo a nejen podle fotek, ale taky podle toho, co tady všichni píšou, no ne? Bylo to vyvedený... Citovat
AKCZ Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 No dobre Alusko.. tak pravdu.. byl to tak otresnej sraz.. ze kdyby bylo na svete vsechno tak otresny tak se mame fakt paradne a jeste lip a mozna uplne nejlip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.