sampon Odesláno 6. říjen 2022 Odesláno 6. říjen 2022 Doporučili by jste sadu na výměnu drážkového řemene? Mám 125tis najeto a ještě se mi do něj pustila kuna, je nějakej hubenej. Nikde jsem ho nenašel skladem. Nejraději bych vyměnil jen řemen, potřebuji jezdit. Následně by se měnila celá sada. Ještě bych se Vás zeptal, na P307,308,807 jsem si to měnil sám. Není třeba u P-traveller nějaká speciální demontáž? Krom podběhu? Děkuji Jura Citovat
rass76 Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 https://www.citroeny.eu/motor-10/drazkovy-remen-gates-pro-motory-citroen-2-0hdi-6pk1073-9805463680.html Inak prave tento pomocny remen a kladky je zdroj problemu, kazdemu druhemu rupne po 80tis, ja som menil preventivne aj s kladkami uz pri 60, 120 by som teda neriskoval. Dokonca niekde pisali ze streleny remen rozdrtil rozvodovy remen ktory je hned vedla a preskocil motor. Citovat
sampon Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 .... a než jsem dojel domů z práce abych ho vyměnil. Praskl. Naštěstí zůstal v krytu na drážkový řemen. Vyměnil jsem zatím řemen. Hodina práce. A jak se mi vrátí mechanik z dovolené. Měním Kladky. Zkoušel jsem je, a nebyla na nich ani vůle a ani nepřirozený zvuk po otočení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.