tomask Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Původně zaslal: caco to tomask sakra chlape, musim jak sa hovori \"smeknout klobouk\". Mas to suprove:roker. Mozes dat sem foto z predu a zozadu? Jedna podlozka ma 5 cm? To si to bez problemov rozsiril o 10 cm? Takze by som tam mal \"narvat\" aj 17\"-ky siroke 225? A co spotreba? O kolko sa zvysila? spotreba zalezi na spouste faktoru (4-6l), a bohuzel mensi kola jsem na tomhle aute nemel, takze nemuzu porovnat.. Citovat
JarinoRS Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 tomask, to co mas v tom prednom svetlomete pod stretavackami??? nejake dalsie svetielko? mal si ten predok buchnuty? Citovat
lamancha Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS tomask, to co mas v tom prednom svetlomete pod stretavackami??? nejake dalsie svetielko? mal si ten predok buchnuty? ale to tam mas taky ne ? to je priprava na mlhovky, ktera ti je naprd protoze by jsi musel davat nove prepinace:grr Citovat
JarinoRS Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 ahaaaaaaa ja tam uz tu hmlovku mam origo, preto som na toto cumel ako puk Citovat
tomask Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS tomask, to co mas v tom prednom svetlomete pod stretavackami??? nejake dalsie svetielko? mal si ten predok buchnuty? buchnuteho jsem nic nemel, proc?? Citovat
JarinoRS Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 trochu ti nelicuje na tej fotke blatnik s naraznikom...ani mne nelicuje, manzelka to vytunila o garazove dvere a odvtedy mi to nevedia presne napasovat Citovat
lamancha Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 teda ty mas oko ale na moji 307 nelicuje kde co , napr. viko motoru je krapet nakrivo , zadni okno nalepene o cca 5mm na stranu, houkacka na volantu orizla vic z jedne strany, volant i kdyz jedu rovne je vytoceny na stranu - mam pokracovat ? Ale i tak mam to auti raaaaaaad Citovat
lamancha Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 jj, to ji clovek odpusti i tech par vad - laska je slepa Citovat
lamancha Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 jj, to ji clovek odpusti i tech par vad - laska je slepa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.