Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: caco

to tomask

sakra chlape, musim jak sa hovori \"smeknout klobouk\". Mas to suprove:roker. Mozes dat sem foto z predu a zozadu? Jedna podlozka ma 5 cm? To si to bez problemov rozsiril o 10 cm? Takze by som tam mal \"narvat\" aj 17\"-ky siroke 225? A co spotreba? O kolko sa zvysila?

spotreba zalezi na spouste faktoru (4-6l), a bohuzel mensi kola jsem na tomhle aute nemel, takze nemuzu porovnat..

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

tomask, to co mas v tom prednom svetlomete pod stretavackami??? nejake dalsie svetielko? :o

mal si ten predok buchnuty?

ale to tam mas taky ne ? to je priprava na mlhovky, ktera ti je naprd protoze by jsi musel davat nove prepinace:grr

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

tomask, to co mas v tom prednom svetlomete pod stretavackami??? nejake dalsie svetielko? :o

mal si ten predok buchnuty?

buchnuteho jsem nic nemel, proc??

Odesláno

teda ty mas oko :super ale na moji 307 nelicuje kde co , napr. viko motoru je krapet nakrivo , zadni okno nalepene o cca 5mm na stranu, houkacka na volantu orizla vic z jedne strany, volant i kdyz jedu rovne je vytoceny na stranu - mam pokracovat ? Ale i tak mam to auti raaaaaaad :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...