Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové tak jsem dnes měnil naftový fitr a byl jsem zděšen zasraný jako jetel,a to tankuju u značkové pumpy a používám aditiva.Už něvěřím ani slovo že je zde kvalitní nafta!Jak často se má měnit naftový filtr abych věděl pro příště díky.

Odesláno
Původně zaslal: stefan.m

Kto vie ako by to vyzeralo po pouzivani Shell V-Power Diesel, :roker ked to tak pekne reklamuju. Kolko to u vas stoji. v SR sa este nepredava...

já tankoval včera poprvé v HB za 32,50,- Kč :roker

Odesláno

tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa

no kalsika diesel na shelu stojí 30,90 kč takže 1,60 kč/l rozdíl :papa

Odesláno

...já pro změnu natankoval v pátek pod Plzní směr Nepomuk na jedné neznámé benzínce, a už to svítí jak střelený.... Naft. filtr jsem hned koupil novej, svítí dál, tak asi budu muset vyjezdit celou nádrž.... parchanti.. Peněz s---k za naftici a šmejd vedle šmejdu.... No asi sjou z Nepomuku:D

Odesláno

tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa

...jsem nepochopil pišto.... co reklamují nebo slibují? :myslim

Odesláno

Palivovej měním každý 2 výměny oleje, takže po 20 000 km. To samý vzduchovej, po 10t km ho pořádně vezmu kompresorem a slouží dál:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tuldous

vetší výkon a zážitky jak z F1 :D

Odesláno
Původně zaslal: mk405

:papa a hlavne to o com sa pise v tomto prispevku. Citujem z www.shell.cz \"Shell V-Power Diesel má oproti klasickým dieselovým palivům účinnější čistící vlastnosti, obsahuje antikorozní přísady\". Nebolo by odveci vyskusat ako by vyzeral ten filter po pouzivani tohto paliva...:papa

Odesláno

Původně zaslal: mk405

:papa a hlavne to o com sa pise v tomto prispevku. Citujem z www.shell.cz \"Shell V-Power Diesel má oproti klasickým dieselovým palivům účinnější čistící vlastnosti, obsahuje antikorozní přísady\". Nebolo by odveci vyskusat ako by vyzeral ten filter po pouzivani tohto paliva...:papa

...tak to vidíš....klučina s Plzněmpotvrdil.... ale co ten zbytek pump? Aralové, Robini a jiní típci... jsem naštvanej.... jak jsem psal, v naftě měsíčně prolítám 10-12 a je to šílený.... Filtr po 30.ceti jak opálenej buřt. Chudáci motory....... bééééé:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...