pigi.jakub Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Pánové tak jsem dnes měnil naftový fitr a byl jsem zděšen zasraný jako jetel,a to tankuju u značkové pumpy a používám aditiva.Už něvěřím ani slovo že je zde kvalitní nafta!Jak často se má měnit naftový filtr abych věděl pro příště díky. Citovat
jarinek Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Nevím kde si slyšel, že je u nás kvalitní nafta. Citovat
barenst Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Ja mam v servisce napsano 60t Km ,ale uz pri 30tKm to vypada jak bahno tak to menim po 15t Km Citovat
Tornado Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Podle knizky \"Jak na to\", by se mel naftovej filtr menit kazdych 40000Km. Citovat
pigi.jakub Odesláno 29. duben 2006 Autor Odesláno 29. duben 2006 Pěkná fotka tak nějak to vypadalo i u mě Citovat
stefan.m Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Kto vie ako by to vyzeralo po pouzivani Shell V-Power Diesel, ked to tak pekne reklamuju. Kolko to u vas stoji. v SR sa este nepredava... Citovat
mk405 Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Původně zaslal: stefan.m Kto vie ako by to vyzeralo po pouzivani Shell V-Power Diesel, ked to tak pekne reklamuju. Kolko to u vas stoji. v SR sa este nepredava... já tankoval včera poprvé v HB za 32,50,- Kč Citovat
stefan.m Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa Citovat
mk405 Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Původně zaslal: stefan.m tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa no kalsika diesel na shelu stojí 30,90 kč takže 1,60 kč/l rozdíl Citovat
Tuldous Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 ...já pro změnu natankoval v pátek pod Plzní směr Nepomuk na jedné neznámé benzínce, a už to svítí jak střelený.... Naft. filtr jsem hned koupil novej, svítí dál, tak asi budu muset vyjezdit celou nádrž.... parchanti.. Peněz s---k za naftici a šmejd vedle šmejdu.... No asi sjou z Nepomuku:D Citovat
Tuldous Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Původně zaslal: stefan.m tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa ...jsem nepochopil pišto.... co reklamují nebo slibují? Citovat
Guest Aleku Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Palivovej měním každý 2 výměny oleje, takže po 20 000 km. To samý vzduchovej, po 10t km ho pořádně vezmu kompresorem a slouží dál:papa Citovat
mk405 Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Tuldous Původně zaslal: stefan.m tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa ...jsem nepochopil pišto.... co reklamují nebo slibují? vetší výkon a zážitky jak z F1 Citovat
Blizzard Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 no, ja jsem minulej mesic taky menil palivovej filtr (pac sem ho mel prodrenej o takovou půastovou objimku) a byl krasne cistej. - shell V-Power - benzin (neni reklama:papa) Citovat
stefan.m Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Tuldous Původně zaslal: stefan.m tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa ...jsem nepochopil pišto.... co reklamují nebo slibují? vetší výkon a zážitky jak z F1 a hlavne to o com sa pise v tomto prispevku. Citujem z www.shell.cz \"Shell V-Power Diesel má oproti klasickým dieselovým palivům účinnější čistící vlastnosti, obsahuje antikorozní přísady\". Nebolo by odveci vyskusat ako by vyzeral ten filter po pouzivani tohto paliva... Citovat
Tuldous Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: stefan.m Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Tuldous Původně zaslal: stefan.m tak to nieje az tak \"hodne\":D oproti klasike. Len nech splni to co reklamuju:papa ...jsem nepochopil pišto.... co reklamují nebo slibují? vetší výkon a zážitky jak z F1 a hlavne to o com sa pise v tomto prispevku. Citujem z www.shell.cz \"Shell V-Power Diesel má oproti klasickým dieselovým palivům účinnější čistící vlastnosti, obsahuje antikorozní přísady\". Nebolo by odveci vyskusat ako by vyzeral ten filter po pouzivani tohto paliva... ...tak to vidíš....klučina s Plzněmpotvrdil.... ale co ten zbytek pump? Aralové, Robini a jiní típci... jsem naštvanej.... jak jsem psal, v naftě měsíčně prolítám 10-12 a je to šílený.... Filtr po 30.ceti jak opálenej buřt. Chudáci motory....... bééééé Citovat
pigi.jakub Odesláno 3. květen 2006 Autor Odesláno 3. květen 2006 Kontrolu benzínek mají dělat průběžně a né jenom namátkově si myslím(stát natom vydělá a řidiči taky). Citovat
Aluška Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Tak, že bych vzala na sraz Shell - V- power -diesel?? Ale to bych vám všem pak taky mohla ujet.... :D :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.