Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

resilo se to tu mockrat, mam takovy dojem ze se to pohybuje kolem 7000,- A me v servisu rikali ze HDi vydrzi vklidu 160000km. Ale co jsem si to tu cetl tak vsichni to meni kolem 120000km.

Odesláno

Rozvodová sada 4000Kč SNR, práce tak 1500, je potřeba rezervu 1200 Kč na vodní pumpu a 500 na řemen alternátoru. Uděla bych to teď, maximum je stejně 5 let a 160 tkm bych dal u auta co najede 60tkm po dálnici ročně.

Odesláno

je to zajímavý že peugeot má u Hdi 2.0 výměny po 120 a citroen po 160 tis. U peugeota stojí sada asi 5500 a u citroena necelý 4000 tisíce. Tak komu věřit. Porovnával jsem to s mojí xsarou kde je mám dělaný a 206 mojí přítelkyně. Auta jsou stejně velký a měla i stejný motor. Komplet rozvody i s pumpou a prací na 206 by vyšly na 11500 a na xsaru mě stály necelých 9000 v autorizovaným servisu. Když mi ty díly dali zpět,protože jsem to požadoval. Myslel jsem že jsou nové. Jediný co bylo trochu opotřebený byl řemen. A to to jezdilo 100 tis ve městě ve francii a 60 tis ve smíšeným provozu se mnou. Kladky z mého motoru to byli na 100% , protože sem na toho mechanika koukal jak to dělá.

[upravil dne 29.4.06 Dafe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...