Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: xbalu Oka :-) tak dej pak vedet co a jak.... Dám vědět hned jak se vrátím dom, ráno mám volat v kolik na mě budou mít čas. Citovat
Cacorka.S Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Kamilos no a pak to nekde upnout upnout? Citovat
xbalu Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Asi tim myslel uploadovat tj. nekam to nahrat :-) Citovat
Cacorka.S Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: xbalu Asi tim myslel uploadovat tj. nekam to nahrat :-) no myslela sem si to..... do této navigace musíš mít CD...takže bud vypálit a poslat dotyčnému, nebo poslat celé CD přes uschovnu a vypálit si sám Citovat
xbalu Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Mno ..... existuje vicero zpusobu, nejlepsi je udelat image toho CD a pak to nekam vystavit na internetu, at si to kazdy vypali sam... mimochodem, nejake nove zpravy? Citovat
Cacorka.S Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: xbalu Mno ..... existuje vicero zpusobu, nejlepsi je udelat image toho CD a pak to nekam vystavit na internetu, at si to kazdy vypali sam... mimochodem, nejake nove zpravy? ahojky...mniimage udělat neumím...jen použít...to bych pak potřebovala kdyžtak radu....jinak jedu tam až zítra, po telefonické dohodě Citovat
xbalu Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 S radou nebude urcite problem, neni to nic sloziteho Tak snad se zadari a zitra to dopadne :-) Citovat
Cacorka.S Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: xbalu S radou nebude urcite problem, neni to nic sloziteho Tak snad se zadari a zitra to dopadne :-) bezva, tak teď aby to vyšlo Citovat
Kamilos Odesláno 26. říjen 2007 Odesláno 26. říjen 2007 tak me nekamenujte www.leteckaposta.cz www.rapidshare.com www.edisk.cz No proste vytvoris image cd na hard disk nejlepe programem NERO nebo alkohol120%. A image pak rozdelis ve winraru na nekolik souboru xxxx01-50.rar. WInrar umi rozdelit rar soubor po zadani pozadovane velikosti. A je to. No a pak upload na web. A pak nam das odkaz na to kam si to upla Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. říjen 2007 Odesláno 26. říjen 2007 Původně zaslal: Kamilos tak me nekamenujte www.leteckaposta.cz www.rapidshare.com www.edisk.cz No proste vytvoris image cd na hard disk nejlepe programem NERO nebo alkohol120%. A image pak rozdelis ve winraru na nekolik souboru xxxx01-50.rar. WInrar umi rozdelit rar soubor po zadani pozadovane velikosti. A je to. No a pak upload na web. A pak nam das odkaz na to kam si to upla nekamenujeme ))) Na to je času dost ještě ))) Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. říjen 2007 Odesláno 26. říjen 2007 Původně zaslal: xbalu S radou nebude urcite problem, neni to nic sloziteho Tak snad se zadari a zitra to dopadne :-) Zadařilo se...ozvi se mi ))) Citovat
xbalu Odesláno 29. říjen 2007 Odesláno 29. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Zadařilo se...ozvi se mi ))) Ahojik... Ozyvam se :-) takze mapky jsou? To je parada Citovat
Cacorka.S Odesláno 29. říjen 2007 Odesláno 29. říjen 2007 Původně zaslal: xbalu Původně zaslal: Cacorka.S Zadařilo se...ozvi se mi ))) Ahojik... Ozyvam se :-) takze mapky jsou? To je parada jojo, už máš odpověď Citovat
pkr Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 zdravím, jak to dopadlo s těma mapama do navi 407.Měl bych taky zájem, pokud by to bylo možný. předem díky Citovat
Cacorka.S Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: pkr zdravím, jak to dopadlo s těma mapama do navi 407.Měl bych taky zájem, pokud by to bylo možný. předem díky Ahojky, no mám jen východní Evropu, a mně jede a navádí, ale kolegovi v sedanu 407 jen ukazuje a nenavádí...nevíme kde je zakopaný pes Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Pokud se pohybuje v místě kde není silnice v datech, píše to v angl. Out of digitalized area. Nebo si nenastavil cíl cesty. Nebo má novou mapu na staré verzi systemu. [upravil dne 21.11.2007 Milhaus65] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.