aka Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Aby tam nakonec nebyl John s kuželama sám :myslim rozhodne sam neprijede, ja ho povezu ja asi taky dojdu...
Neon Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Tak to je dobrý - přinejhoršim tam budeme ve třech, takže nám John postaví slalom a my si ho s ferrym zajedem a pojedem home:D:D:D Každopádně je změna a na šestku to tam zvládám na tuti - i když mi dneska neni zrovna nějak dobře - takže semnou bude asi nuda:roll Tak see ya v 6:papa
Neon Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: aka tak ja si ho teda probehnu no.:o Po rukou:mrk
aka Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: aka tak ja si ho teda probehnu no.:o Po rukou:mrk jen kdyz ty to das po strese:aut
Murdoc Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Do maturity na zadny sraz nedorazim.... Jeste ze maturuju za dva tydny.... [upravil dne 4/5/06 Murdoc]
Neon Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Neon Původně zaslal: aka tak ja si ho teda probehnu no.:o Po rukou:mrk jen kdyz ty to das po strese:aut Dobře teda, tak můžeš po nohou:D Ja už na střechu radši nikdy nechci:bojim:bojim
aka Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Neon [ Dobře teda, tak můžeš po nohou:D Ja už na střechu radši nikdy nechci:bojim:bojim ja vedela ze dostanes rozum:D:D muzes kdyztak behat se mnou. a nebo za mnou, abych nebyla posledni.
aka Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Murdoc Do maturity na zadny sraz nedorazim.... Jeste ze maturuju za dva tydny.... [upravil dne 4/5/06 Murdoc] letos se tahle choroba nejak rozsirila, ne?:myslim
Neon Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Týýjo - to já mam tu chorobu ještě v pokročilejšim stádiu - na konci května státnice...:bojim
John Odesláno 4. květen 2006 Autor Odesláno 4. květen 2006 Tak chci poděkovat všem kteří dneska dorazili na Džbán, a rovnou upřesnit další datum konání srazu a to je 8.6.(čtvrtek). 1.6 nejde protože celý kemp a restauraci mají rezervovaný pro Dětský den. :papa
Guest DD Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Ja diky za sraz a jen se chci tak nejak omluvit z toho, ze jsme se zdrzeli jen na jidlo a poradne s nikym nepokecali. Holt nahoda si nevybira a v praci se L prihodilo neco velmi neprijemneho, takze nalada byla ta tam a spis jsem se venoval ji. Mozna jsme nemeli jezdit vubec, ale chtel jsem vas aspon zase videt . Tak snad priste bude lip .
Petr 406 red Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Máte alespon nějaké fotky A kolik vás teď bylo???
Neon Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Zpočátku nás bylo 7. Pak jsme se rozrostli na neuvěřitelnou 11ti členou skupinku a pak zase kolem těch 8mi... Hold před srazem asi každej přes noc leští autí... Pokud vim, tak fota nebudou (nikoho jsem si nevšim, že by měl foťák...) Ale jinak dobře strávenej podvečer btw. a na pivko jsem nakonec doma musel:D
Bohouš Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Neon Zpočátku nás bylo 7. Pak jsme se rozrostli na neuvěřitelnou 11ti členou skupinku a pak zase kolem těch 8mi... Hold před srazem asi každej přes noc leští autí... Pokud vim, tak fota nebudou (nikoho jsem si nevšim, že by měl foťák...) Ale jinak dobře strávenej podvečer btw. a na pivko jsem nakonec doma musel:D Hele hele nech si ty narážky na leštění :D
Neon Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Neon Zpočátku nás bylo 7. Pak jsme se rozrostli na neuvěřitelnou 11ti členou skupinku a pak zase kolem těch 8mi... Hold před srazem asi každej přes noc leští autí... Pokud vim, tak fota nebudou (nikoho jsem si nevšim, že by měl foťák...) Ale jinak dobře strávenej podvečer btw. a na pivko jsem nakonec doma musel:D Hele hele nech si ty narážky na leštění :D Ale já taky nakonec doma večer leštil... Ale až po džbánu Ale už bych to nikdy neuděl - zásadně až před spanilkou (v případě, že bude jaro a pylu bude 10 kg na metr čtverečný během 1 hodiny...)
Recommended Posts