FaCry79 Odesláno 6. červen 2022 Odesláno 6. červen 2022 Ahoj, nevíte někdo jaký je obsah nádržky na aditivum Eloys, kolik km celkem vydrží a dá se dolít nebo se musí vyměnit i ta nádržka? Mám najeto už 164tis km a chystám se na delší cestu, tak bych byl nerad aby mne to někde překvapilo.. Peugeot 508gt 2.2 150kw 2014 Díky Dan Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2022 Odesláno 6. červen 2022 Do 508 patří Eolys Exted a pokud netankuješ po 2 stovkách, tak u 2.2 vydrží na cca 200-220tkm a i když se rozsvítí, tak furt máš 5 plných nádrží čas Citovat
FaCry79 Odesláno 6. červen 2022 Autor Odesláno 6. červen 2022 Tak to je dobrá zpráva! Tankuji povětšinou 30l až plnou nádrž. Dá se nějak diagnosticky zjistit zbývající obsah? Asi ne, předpokládám.. Takže stačí na hever a dolít? Kolik tam tak může být? Tři litry? Díky moc Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2022 Odesláno 6. červen 2022 Nádržka nemá žádné čidlo, tudíž se vše vypočítává teoreticky přes soft jednotky.. do nádržky se vejde přes 3L, ale inicializovat lze použe cca 1.6L u 508.. nejde jen dolít, musí se použít origo diag V domácích podmínkách dolévání určitě nedoporučuji, jelikož se jedná o rakovinotvorný materiál a žere to docela kuži.. Přes diag se dá hladina zjistit V Praze popř není problém doplnit a inicializovat přes diag u mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.