afilip Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Dnes mi diagnostika FAP napsala chybu: P1445 - "The quantity of additive injected into the particle emission filter has exceeded the maximum treshold. The particulate emission filter must be changed." FAP je prý zaplněný na 100%, 177440km, 833gramů. Na displeji chyba filtru nesvítí. Co s tím? Dá se s tím jezdit dál, nebo mě to hodí do nouzáku? Děkuji za odpovědi Citovat
LBNS Odesláno 26. únor 2024 Odesláno 26. únor 2024 Měl jsem to taky. Podle mě, má jednotka pro DPF counter (tj počítá životnost na základě něčeho (km, počet tankování, teoretické zanesení filtru aditivem...). Jakmile se auto k nečemu dopočítá, začne psát tohle oznámení (nenazval bych to chybou, protože to na funkci nemá vliv, je to teoretická životnost.) Takže ty gramy není zanesení filtru, ale jeho teoretické znehodnocení aditivem. Stačí se podívat při nastartovaném autě na množství sazí ve filtru. Tahle hodnota bývá normální a mění se, takže auto regeneruje (za předpokladu, že není žádný opravdový problém). Bylo to aj u 308, která měla najeto pod 200tisíc a filtr bez problému funkční, výfuk úplně čistý Já to měl na 5008, najeto 250+ tisíc, filtr funguje, ale výfuk už není 100%. Saze v těm nejsou, ale je trochu očouzený. Jestli se toho chcete zbavit, tak přes diagnostiku autu řeknete, že má nový filtr a ono si zase resetuje to počítadlo. Nebo u toho i vyměníte ten filtr, ale podle mě zbytečná věc, pokud filtr prakticky funguje. Citovat
afilip Odesláno 26. únor 2024 Autor Odesláno 26. únor 2024 Přesně tak. Má to nějaké počítadlo, a po určitých kilometrech to začne házet tuhle chybu. Auto jezdí normálně, na palubovce nic nesvítí. Ale z STK vás kvůli tomu vyhodí. Citovat
Generál88 Odesláno 23. září 2024 Odesláno 23. září 2024 (upraveno) Takže je prostě lepší autu říct, že má nový a je klid. Ps.: Ale vypaluje dál normálně, i když hlásí P1445? Upraveno 23. září 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
LBNS Odesláno 24. září 2024 Odesláno 24. září 2024 Učinnost může být horší. Taky musí pořád fungovat vstřikování Eolys. Pokud se průběžně zaplňuje, tak vypaluje. Kdyby se zaplnil a nevypálil, tak napíše chybu. Kdyby už byl děravý, tak asi ne, ale budou saze ve výfuku. Citovat
afilip Odesláno 24. září 2024 Autor Odesláno 24. září 2024 Mě to začalo hlásit při 190kKm, že je filtr po životnosti. Tak jsem ho nechal vyčistit. Když ho vymontovali a upnuli do mašiny, tak jim to ukázalo, že je zaplněný asi na 50%. Takže ho vyčistili, zresetovali počítadlo, a jezdím dál Citovat
afilip Odesláno 24. září 2024 Autor Odesláno 24. září 2024 (upraveno) Prst si neušpiním. Edit: schválně jsem tam došel, a na bílém hadru něco vidět je. Upraveno 24. září 2024 uživatelem afilip Citovat
LBNS Odesláno 25. září 2024 Odesláno 25. září 2024 Ano, chce to zkoušet z kapesníčkem. Pokud je jenom takový očouzený, tak bych řekl, že cajk, mám to podobně (najeto 280K). Pokud už je kapesník jak po vymetení komínu a padají z toho saze, tak špatné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.