Hunter Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 zdravím, mám neony Eufab (sada čtyř) s centrálním trafem. Máte s nimi někdo zkušenosti ? Jak je mám připojit na to jedno trafo, aby všechny svítily stejně?? Citovat
AKCZ Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Eufab jsem mel taky a staci je propojit seriove (zasebou) a svitej vsechny stejne.. fungovaly dobre ale policajti me nemeli radi tak jsem to sundal Navic me uz tento zpusob tuningu nelaka ale jak rikam.. fungovali dobre Citovat
chuck11 Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: AKCZ Eufab jsem mel taky a staci je propojit seriove (zasebou) a svitej vsechny stejne.. fungovaly dobre ale policajti me nemeli radi tak jsem to sundal Navic me uz tento zpusob tuningu nelaka ale jak rikam.. fungovali dobre A co si snima udělal :papa:roker Citovat
Kvasky Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: Hunter zdravím, mám neony Eufab (sada čtyř) s centrálním trafem. Máte s nimi někdo zkušenosti ? Jak je mám připojit na to jedno trafo, aby všechny svítily stejně?? Nevím teda přesně jak vypadaj, ale jestli má každej neon stejnou velikost napětí jako vystup z trafa, tak bych je zapojil paralelně. Ale neviděl jsem to a nikdy jsem neony neměl a mít nebudu:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.