Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,

mám neony Eufab (sada čtyř) s centrálním trafem. Máte s nimi někdo zkušenosti ? Jak je mám připojit na to jedno trafo, aby všechny svítily stejně??

Odesláno

Eufab jsem mel taky a staci je propojit seriove (zasebou) a svitej vsechny stejne.. fungovaly dobre ale policajti me nemeli radi tak jsem to sundal :D Navic me uz tento zpusob tuningu nelaka ale jak rikam.. fungovali dobre :)

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Eufab jsem mel taky a staci je propojit seriove (zasebou) a svitej vsechny stejne.. fungovaly dobre ale policajti me nemeli radi tak jsem to sundal :D Navic me uz tento zpusob tuningu nelaka ale jak rikam.. fungovali dobre :)

A co si snima udělal :papa:papa:roker

Odesláno
Původně zaslal: Hunter

zdravím,

mám neony Eufab (sada čtyř) s centrálním trafem. Máte s nimi někdo zkušenosti ? Jak je mám připojit na to jedno trafo, aby všechny svítily stejně??

Nevím teda přesně jak vypadaj, ale jestli má každej neon stejnou velikost napětí jako vystup z trafa, tak bych je zapojil paralelně. Ale neviděl jsem to a nikdy jsem neony neměl a mít nebudu:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...