Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caues , potrebuji pomoc, urcite to tu uz slo, ale nemam cas to hledat, v jake pozici se zakolikuje klika???

Vrch mam a potrebuji jeste nastavit spodek, abych mohl nasponovat kladku, dukuji vam za pomoc.

Odesláno

Tak, rozvody uz mam vyresene, mam novy problem.

Gti bylo Bourane na Predek a od te doby nejde nastartovat ???

Impulz do striku jde, jiskru svicky hazou a benzin do striku jde taky :( ( ( ale auto nic

HEEEEELLLLLLPPPPPPP !!!!

Odesláno

to jsem si myslel taky, ale kdyz zakolikuji vrch a spodek tak mi to sedi uplne presne :( ( nahore je ten kolik asi na 7hodinach a dole na 11 ?? nahore jinam dat nejde a dole asi taky ne.... muze to byt treba neco v elektrice?? cidlo na setrvaku nebo neco ??

Odesláno

Hm, prave ze mu to jezdilo pred nehodou a jak to trefil do cumaku tak mu to samo zdechlo a uz to od te doby nenastartoval. . . :( jeste ten motor mam na aute a pristup je jak ....

kdyz jsem delal motor na svem aute tak jsem si cely motor vyhodil a vse ocistil usadil a na vse jsem videl tak to nastartovalo napoprve, ale to byla zase jina prihoda :(

uz jsem s toho bezradny... jeste tam ma v elektrice taky bordel ze se v tom nevyzna ani prase.... neony , stroba, alarmy, budiky,fanfary, klaksony, mlhovky, pridavne svetla atd..........

Odesláno

no prave jesli to nekde nefuci hlava blok ma gti snimac otacek motoru? pokud jo muze bejt zlomenej kabel a pak to nenastarujes .zkouseli jste to roztahnout?je to prasarna aleda se tim lecos zjistit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...