Zybal Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Caues , potrebuji pomoc, urcite to tu uz slo, ale nemam cas to hledat, v jake pozici se zakolikuje klika??? Vrch mam a potrebuji jeste nastavit spodek, abych mohl nasponovat kladku, dukuji vam za pomoc. Citovat
Zybal Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Tak, rozvody uz mam vyresene, mam novy problem. Gti bylo Bourane na Predek a od te doby nejde nastartovat ??? Impulz do striku jde, jiskru svicky hazou a benzin do striku jde taky ( ( ale auto nic HEEEEELLLLLLPPPPPPP !!!! Citovat
Zybal Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 to jsem si myslel taky, ale kdyz zakolikuji vrch a spodek tak mi to sedi uplne presne ( nahore je ten kolik asi na 7hodinach a dole na 11 ?? nahore jinam dat nejde a dole asi taky ne.... muze to byt treba neco v elektrice?? cidlo na setrvaku nebo neco ?? Citovat
Rebik Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Jak vypadá vačka, není olítaná? Jezdilo to před nehodou? Citovat
.mycTD Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Zybal: mel jsi to rozebrany? Ja rozkuchal motor 2x a pokazdy to po slozeni byl docela boj, nez jsem to natocil. Vzdycky to chtelo trochu vytrvalosti :-) Citovat
Zybal Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Hm, prave ze mu to jezdilo pred nehodou a jak to trefil do cumaku tak mu to samo zdechlo a uz to od te doby nenastartoval. . . jeste ten motor mam na aute a pristup je jak .... kdyz jsem delal motor na svem aute tak jsem si cely motor vyhodil a vse ocistil usadil a na vse jsem videl tak to nastartovalo napoprve, ale to byla zase jina prihoda uz jsem s toho bezradny... jeste tam ma v elektrice taky bordel ze se v tom nevyzna ani prase.... neony , stroba, alarmy, budiky,fanfary, klaksony, mlhovky, pridavne svetla atd.......... Citovat
Zybal Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 jeste me napadlo, sezenu si merak na tlak a zmerim jak to tlakuje, jestli tam neco neni KO Citovat
BobyD Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 no prave jesli to nekde nefuci hlava blok ma gti snimac otacek motoru? pokud jo muze bejt zlomenej kabel a pak to nenastarujes .zkouseli jste to roztahnout?je to prasarna aleda se tim lecos zjistit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.