Caly Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Přátelé, obracím se na vás s prosbou o radu nebo zda jste někdo neřešil podobnou věc. Mám 306 hdi a již 3x se mi stalo, že motor samovolně zhasne. Klidně za jízdy, na volnoběh.. Intervaly, v kterých se tak děje, jsou kilometrově různé. Poprvé jsem byl odtažen do servisu, kde po otočení klíčem motor normálně nastartoval:-( Diagnostika nehlásí žádné chyby. Bohužel se nedaří provést diagnostiku během problému, což je dáno jeho nahodilostí. Byla měněna pumpa paliva v nádrži, ale problém se opakoval. Zvláštní je, že pokud tento problém nastane, tak při pokusu auto nastartovat po otočení klíčem se nerozsvítí kontrolka autodiagnostiky, která se mimo tento problém při startování normálně rozsvěcuje a následně zhasíná, tak jak má.. Pokud vás něco napadá, nebo jste se s podobným setkali, budu rád, když poradíte. Je velmi nepříjemné jet a čekat, kdy to opět přijde:-( Předem děkuji. Citovat
Caly Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: Caly Přátelé, obracím se na vás s prosbou o radu nebo zda jste někdo neřešil podobnou věc. Mám 306 hdi a již 3x se mi stalo, že motor samovolně zhasne. Klidně za jízdy, na volnoběh.. Intervaly, v kterých se tak děje, jsou kilometrově různé. Poprvé jsem byl odtažen do servisu, kde po otočení klíčem motor normálně nastartoval:-( Diagnostika nehlásí žádné chyby. Bohužel se nedaří provést diagnostiku během problému, což je dáno jeho nahodilostí. Byla měněna pumpa paliva v nádrži, ale problém se opakoval. Zvláštní je, že pokud tento problém nastane, tak při pokusu auto nastartovat po otočení klíčem se nerozsvítí kontrolka autodiagnostiky, která se mimo tento problém při startování normálně rozsvěcuje a následně zhasíná, tak jak má.. Pokud vás něco napadá, nebo jste se s podobným setkali, budu rád, když poradíte. Je velmi nepříjemné jet a čekat, kdy to opět přijde:-( Předem děkuji. Opravdu je můj problém natolik jedinečný:-)?? Pls, pomozte. Citovat
nicke Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 asi to bude jedinečné taky jsem ještě na nikoho nenarazil ? o tom mi měco povídej mám 307 1.6benzín r.v. 2001 a dělá mi to po cca 300 km, kdy zapinka diagnostika a auto chcípne. Ihned po nastarování sice diagnostika svíti, ale auto jede dál bez problémů a kontrolka zahsne do druhého dne a servis ti nic neví je to škoda peněz jezdit do autorizovaného servisu nic neumí , ale doslova nic :grr:grr zkus tento odkaz taky tam budu volat a snažit zjistit kde to je kdyby jsi na něco přhttp://www.autorevue.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=8222 Citovat
Caly Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: nicke asi to bude jedinečné taky jsem ještě na nikoho nenarazil ? o tom mi měco povídej mám 307 1.6benzín r.v. 2001 a dělá mi to po cca 300 km, kdy zapinka diagnostika a auto chcípne. Ihned po nastarování sice diagnostika svíti, ale auto jede dál bez problémů a kontrolka zahsne do druhého dne a servis ti nic neví je to škoda peněz jezdit do autorizovaného servisu nic neumí , ale doslova nic :grr:grr zkus tento odkaz taky tam budu volat a snažit zjistit kde to je kdyby jsi na něco přhttp://www.autorevue.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=8222 Tento článek jsem také našel, ale jsou to samé benzíny, ale faktem je, že pokud zblbne soft, tak je asi jedno jestli na benzínu nebo naftě.. Tobě se to však chová jinak, mně diagnostika neproblikne, zhasne to bez náznaku problému.. Ale kdo ví, má 306 je starší a autodiagnostika třeba nezareaguje na ten samý problém. Pokud se na něco přijde, dám vědět. Děkuji za reakci. Citovat
tonicka Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Mel jsem podobny problem u 406 2.1TD, nekde tady ve foru jsem to popisoval a vsichni to svalovali na naftu, Peugeot servis po diagnostice prohlasil ze je zavada v cerpadle, jiny Peugeot servis zavadu nasel a opravil - predreny drat v kabelovem svazku z multifunkcniho rele k cidlu na cerpadle. Nalezeni zavady 2000,-, material na opravu 110,- (dve svorky). Citovat
Tripp Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Chi ten samý problém s tím, že se to čim dál tím víc zhoršuje. Našli nejprve vadnou cívku ale po její výměně žádná změna. Problém s kontrolkou ale nemám Citovat
Caly Odesláno 2. květen 2006 Autor Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: tonicka Mel jsem podobny problem u 406 2.1TD, nekde tady ve foru jsem to popisoval a vsichni to svalovali na naftu, Peugeot servis po diagnostice prohlasil ze je zavada v cerpadle, jiny Peugeot servis zavadu nasel a opravil - predreny drat v kabelovem svazku z multifunkcniho rele k cidlu na cerpadle. Nalezeni zavady 2000,-, material na opravu 110,- (dve svorky). Děkuji za příspěvek. A bylo důvodem předření nějaké konkrétní místo?? U mě se sice jedné o 306, ale možná by ta informace pomohla, třeba je stejně kritické místo i u 306-ky? Faktem je, že v momentě kdy to nefunguje, tak se čerpadlo prostě netočí. Čerpadlo je nové - takže vylučuji. Samotné relé, je prý také OK.. Předem děkuji za reakci! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.