Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. 

Mám SUV 5008 rok výroby 2021. Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s přepínáním mezi hlavní obrazovkou a obrazovkami s průměrnou spotřebou, ujetými km, atd. Obrazovky se spotřebou a km vxpadají jakoby byl problém s grafikou - takové černé výřezy. Všiml jsem si toho až nedávno. Ale je možné, že to takto je již z výroby a já se na to zaměřil až po počátečním nadšení. Díky za odpověď. 

IMG_20220218_165536.jpg

IMG_20220218_165541.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak to máte dobrý. 

Je to vždy na těch sekundárních obrazovkách, viz foto. Je zajímavé, že to adi bude vada všeobecně, protože po hledání na googlu to je skoro na všech obrázcích i v různých recenzích. To ovšem neznamená, že je to nějaká úchylka jejich grafika, ale může to být vada, která ničemu nevadí, jen jí zatím neopravili. 

Příklad:

https://auto-mania.cz/test-peugeot-5008-gt-1-6-puretech-180-2021/

Upraveno uživatelem GVT
Odesláno

Včera jsem se na to schválně díval a mám to stejně. Tak je to asi úchylka nějakého grafika/designéra 🙂  Po pravdě - auto mám skoro 2 roky a všimnul jsem si toho až teď, navíc cíleně. Je možné, že to před nějakou aktualizací bylo jinak, ale neřekl bych...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...