GVT Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 Dobrý den. Mám SUV 5008 rok výroby 2021. Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s přepínáním mezi hlavní obrazovkou a obrazovkami s průměrnou spotřebou, ujetými km, atd. Obrazovky se spotřebou a km vxpadají jakoby byl problém s grafikou - takové černé výřezy. Všiml jsem si toho až nedávno. Ale je možné, že to takto je již z výroby a já se na to zaměřil až po počátečním nadšení. Díky za odpověď. Citovat
btl.a Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 Tak to teda nemám. Žádné výřezy se mi nedělají. Je teda fakt, že mám rok 2019. Citovat
GVT Odesláno 19. únor 2022 Autor Odesláno 19. únor 2022 (upraveno) Tak to máte dobrý. Je to vždy na těch sekundárních obrazovkách, viz foto. Je zajímavé, že to adi bude vada všeobecně, protože po hledání na googlu to je skoro na všech obrázcích i v různých recenzích. To ovšem neznamená, že je to nějaká úchylka jejich grafika, ale může to být vada, která ničemu nevadí, jen jí zatím neopravili. Příklad: https://auto-mania.cz/test-peugeot-5008-gt-1-6-puretech-180-2021/ Upraveno 19. únor 2022 uživatelem GVT Citovat
jardas Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 Včera jsem se na to schválně díval a mám to stejně. Tak je to asi úchylka nějakého grafika/designéra Po pravdě - auto mám skoro 2 roky a všimnul jsem si toho až teď, navíc cíleně. Je možné, že to před nějakou aktualizací bylo jinak, ale neřekl bych... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.