Jan Bortlíček Odesláno 19. leden 2022 Odesláno 19. leden 2022 Zdravím, jdu si pro radu. U 407 2.0 HDI při volnoběhu šíleně vibruje auto - hlavně na volantu to jde cítit. Vyměnil jsem silenblok motoru a nepomohlo to (ostatní silenbloky podle mechanika jsou v pohodě). Navíc mi ted při zpátečce začne auto divně hučet - dříve to nedělalo. Může to mít nějakou souvislost ? Jediné co mě napadá je vadný setrvačník - dvouhmota. Máte s tím někdo zkušenosti, případně kde ještě hledat neco vadného ? Díky moc ! Citovat
HonzaC2 Odesláno 19. leden 2022 Odesláno 19. leden 2022 (upraveno) Tak z toho asi nikdo nebude moc moudry. Jednak z toho nejde vyrozumet, jestli je to pricina nebo nasledek nejakeho jineho servisniho zasahu a nebo to zacalo z niceho nic. Dale kdyz uz pises, ze jsi menil silentblok motoru, tak napis, ktery pripadne zda vsechny. Budou tam zcela jiste 3 (motor shora, na prevodovce, a zachyt reakce) a kterykoliv zpusobi problem. A mam zkusenost, ze vibrace klidne zpusobi i nejaky zasah na vyfukovem potrubi, pripadne nejaky silentblok vyfukoveho vedeni. Ale samozrejme to muze byt i neco jineho. Upraveno 19. leden 2022 uživatelem HonzaC2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.