Proky Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Mohl by mi někdo poradit co je tohle za věcičku?? Jednou stranou do toho jde nafta, druhou stranou jde ven a jestě do toho jde nějaký kablík. Potřeboval bych vědět jak se to nazývá a kdyby náhodou někdo znal i přibližnou cenu tak by mi to hodně pomohlo. Děkuji všem Citovat
Tommy306 Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 předpokládám, že to chceš vědět, protože to máš rozbitý a chceš nový...by mě teda zajímalo, jak jsi přišel na to, že s tím něco je, když nevíš, co to je:myslim:D sorry za Citovat
Proky Odesláno 19. duben 2006 Autor Odesláno 19. duben 2006 Já na to přišel tak, že jsem se stavil u opraváře a přišli sme na to, že kolem toho kablíku protýká nafta. Mechanik si myslí, že je to čídlo teploty nafty, ale nebyl si tim jistej (protože jsem chvátal do školy) tak jsem se chtěl zeptat co to je až to budu shánět abych nevypadal za trubku. Citovat
peton24 Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Ja mam jeden ohrev nafty na Peugeot 406 2,0 hdi mozno to pasuje nechces to kupit?? email: peton24@zoznam.sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.