Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes při jízdě do práce jsem začal cítit jemné lupání do volantu, víceméně nepravidelné, někdy vůbec, jindy několik lupnutí za sebou... Slyšet není nic, jen v tom volantu. Bohužel jsem chvatal do práce, tak jsem zkusil jen rozjezd, při kterém bylo jednou slyšet lehké lupnutí. Kola do rejdu jsem neměl kde zkusit. Může se tak projevovat homokineticky kloub? Nebo něco jiného? Případně, kolik to může vydržet? Za týden jedu na dovolenou, počítám že celkem najedu max 300km, ale radši bych to měl v pohodě, jen nevím, jestli mě někde v servisu na poslední chvíli a v dovolených vezmou...

Jinak auto má měsíc po STK, bez závad, ale dělal jsem to přes autoservis kam jezdím, tak nevím, jak moc na to auto koukali

Odesláno

Nasvědčuje to tomu že to kloub bude, jak píšeš o rejdu tak to zkus a uvidíš.  Na vadný kloub bych na dovolenou nejel ( tedy alespoň já osobně) někde rupne úplně a je starost a pokažená dovolená. Jednou jsem si myslel na P 306 že je kloub v háji a byl to silentblok v rameni. Výměna kloubu není nic složitého a je to za chvilku. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...