afro.cz Odesláno 16. červen 2021 Odesláno 16. červen 2021 Dobrý den, při nastartování auta se mi hned rozsvítí potkávací světla i když mám páčku na pozici 0. Chtěl bych se zeptat zda je možné to nějak vypnout či je nutné nějaké odborné odpojení. Příjde mi že je to na žárovky velký ráz po nastartování, kabeláž u patic žárovek je trochu spálená. Děkuji za jakékoliv rady, Pepa. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2021 Odesláno 17. červen 2021 Ahoj, pravděpodobně máš v BSI aktivované denní svícení. Deaktivovat jde jedině pomocí origo diagnostiky. Potom budeš muset po každém startu ručně rozsvěcovat světla. Citovat
afro.cz Odesláno 19. červen 2021 Autor Odesláno 19. červen 2021 (upraveno) čauves, díky za odpověď. Byl jsem na orig. dignostice-kamarád mi říkal že to přes ní vypnout nejde, ale vidí že to denní svícení je aktivní. Prý to musí jít někde vypnout, přes páčku nebo tak nějak. Zatím jsem na to nepřišel. V autě na displeji v sekci info o vozidle je denní svícení zapnuté, ale fakt zatím nevím jak to vypnout. Upraveno 19. červen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
HonzaZ Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 Pokud máš info o denním svícení na středovém displeji, tak by to tam mělo jít vypnout. Jinak přes dia by to mělo jít úplně vypnout a také by mělo zmizet zobrazení nabídky denního svícení na displeji palubního počítače. Citovat
afro.cz Odesláno 20. červen 2021 Autor Odesláno 20. červen 2021 Tak se mi dnes na středovém panelu povedlo vypnout automatické osvětlení vozu, jen ty světla svítí dál... Už opravdu nevím. Psal jsem ještě do jednoho autorizovaného servisu, tak jsem zvědav jestli se mi vůbec ozvou. Každopádně děkuji HonzaZ Citovat
HonzaZ Odesláno 20. červen 2021 Odesláno 20. červen 2021 Automatické osvětlení není denní svícení. Automat rozsvěcí světla podle toho zda je den nebo noc. V noci nebo za snížené viditelnosti nemusíš rozsvěcet ručně osvětlení. Při denním svícení se nesnižuje jas displejů a také nejdou např. rozsvítit mlhovky. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.