Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, 

při nastartování auta se mi hned rozsvítí potkávací světla i když mám páčku na pozici 0. Chtěl bych se zeptat zda je možné to nějak vypnout či je nutné nějaké odborné odpojení.

Příjde mi že je to na žárovky velký ráz po nastartování, kabeláž u patic žárovek je trochu spálená.

Děkuji za jakékoliv rady, Pepa.

Odesláno

Ahoj, pravděpodobně máš v BSI aktivované denní svícení. Deaktivovat jde jedině pomocí origo diagnostiky. Potom budeš muset po každém startu ručně rozsvěcovat světla.

Odesláno (upraveno)

čauves, díky za odpověď. Byl jsem na orig. dignostice-kamarád mi říkal že to přes ní vypnout nejde, ale vidí že to denní svícení je aktivní. Prý to musí jít někde vypnout, přes páčku nebo tak nějak. Zatím jsem na to nepřišel. V autě na displeji v sekci info o vozidle je denní svícení zapnuté, ale fakt zatím nevím jak to vypnout.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Pokud máš info o denním svícení na středovém displeji, tak by to tam mělo jít vypnout. Jinak přes dia by to mělo jít úplně vypnout a také by mělo zmizet zobrazení nabídky denního svícení na displeji palubního počítače.

Odesláno

Tak se mi dnes na středovém panelu povedlo vypnout automatické osvětlení vozu, jen ty světla svítí dál... 🤔 Už opravdu nevím.

Psal jsem ještě do jednoho autorizovaného servisu, tak jsem zvědav jestli se mi vůbec ozvou. 

Každopádně děkuji HonzaZ

Odesláno

Automatické osvětlení není denní svícení. Automat rozsvěcí světla podle toho zda je den nebo noc. V noci nebo za snížené viditelnosti nemusíš rozsvěcet ručně osvětlení. Při denním svícení se nesnižuje jas displejů a také nejdou např. rozsvítit mlhovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...