Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat po zapojeni radia Panasonic ve 406 hraje i po vyndani klicku nebo pri odemknuti nebo zamknuti auta jeste asi 1,5min a pak se teprve vypne.Kdyz jdu do auta a odemknu ho centralem tak zacne hned hrat a opet po 1,5min se vypne.Pokud nestrcim klicek do zapalovani a neotocim s nim.Original radio hned po vyjmuti klicku prestalo hrat.Je to normalni nebo je to jen u me?:roll

Odesláno

Jo tak to nejsi sám.Mě to taky tak dělá.Myslím si že když to rádio nedostane určitý čas žádnej elektrický impuls tak se vypne.Asi nějaký zpoždovaž či co:-)Pak stačí třeba otevřít dveře a samo se zapne.Vždycky mi to píše Economy Mode.Mě to nějak nevadí, tak to neřeším.Někdy se to hodí:super

Odesláno

Mam ten samy problem ale u clarionu ale nedela to pravidelne a nejde pak vypnout ani manualne. Taky to nejak neresim, kdyz zustane hrat pri mem odchodu z auta tak ho akorat ztlumim a kdyz se vratim tak uz nehraje. Jinak samo se mi nezapina.:papa

Odesláno

To asi bude nějak špatně zapojený. Mám půl roku starýho Panasonica a nic podobnýho nedělá. Zkus zkontrolovat ISO konektor podle návodu na zapojení rádia, je tam přesně ukázaný, co kam patří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...