Zipík Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Chci se zeptat po zapojeni radia Panasonic ve 406 hraje i po vyndani klicku nebo pri odemknuti nebo zamknuti auta jeste asi 1,5min a pak se teprve vypne.Kdyz jdu do auta a odemknu ho centralem tak zacne hned hrat a opet po 1,5min se vypne.Pokud nestrcim klicek do zapalovani a neotocim s nim.Original radio hned po vyjmuti klicku prestalo hrat.Je to normalni nebo je to jen u me? Citovat
Mikii84 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Jo tak to nejsi sám.Mě to taky tak dělá.Myslím si že když to rádio nedostane určitý čas žádnej elektrický impuls tak se vypne.Asi nějaký zpoždovaž či co:-)Pak stačí třeba otevřít dveře a samo se zapne.Vždycky mi to píše Economy Mode.Mě to nějak nevadí, tak to neřeším.Někdy se to hodí Citovat
xsimik00 Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Mam ten samy problem ale u clarionu ale nedela to pravidelne a nejde pak vypnout ani manualne. Taky to nejak neresim, kdyz zustane hrat pri mem odchodu z auta tak ho akorat ztlumim a kdyz se vratim tak uz nehraje. Jinak samo se mi nezapina. Citovat
Ajdamek Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 To asi bude nějak špatně zapojený. Mám půl roku starýho Panasonica a nic podobnýho nedělá. Zkus zkontrolovat ISO konektor podle návodu na zapojení rádia, je tam přesně ukázaný, co kam patří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.