vigk66 Odesláno 4. květen 2021 Odesláno 4. květen 2021 (upraveno) Ahoj, jsem překvapený, že v mojí staré 407 SW Premium Pack mám na spodní hraně dveří osvětlení, které při otevření dveří svítí červeně. Celkem dobré pro bezpečnost a projíždějící auta, když v noci otevřete dveře někde, kde není osvetlení. A jinak to funguje i jako osvětlení prahů. No a tak jsem překvapený, že v 3008 GT SUV tyhle světýlka nejsou. Pravda, osvětlení je umístěno do spodu zpětných zrcátek. Ale to to je pouze pro nastupování, jako uvítací osvětlení. Ale když otevřu dveře, nejsou tam ani odrazky. Koukal jsem, že na spodní hraně přibližně uprostřed dveří je taková plastová záslepka, která vypadá jakoby byla namísto světýlka. Netušíte někdo, jestli by se tam nedaly doplnit ? Prodávají se dokonce s logem Peugeot (ale to neřešim), spíš je otázka, jestli je tam kabeláž a šťáva... což moc nepředpokládám Našel jsem třeba tohle: https://www.euautodily.cz/dil/alkar/13917516 Upraveno 4. květen 2021 uživatelem vigk66 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.