Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem začal uvažovat o tom, že bych svoji 306 o trošku snížil a \"přitvrdil\" (po zkušenostech s 205 GTi se mi to zdá až moc měkké ;)). A tak jsem se chtěl zeptat, zda má někdo z vás praktickou, nejlépe osobní zkušenost - jak se to projeví na vlasnostech auta, zda ne/doporučujete, jak na to nejlépe (cena x kvalita) apod.

Díky za odpovědi. J.B.

Odesláno

ale ono, snizeni a pritvrzeni podvozku jen doporucuju, jen dojedes na tom, ze to udelas jen na predku, kde vymenis tlumice a pruziny a bude to OK. Na zadku s torzkama udelas kulovy, protoze kdyz to snizis, tak to zmekcis.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takze chtels osobni zkusenost mas ji mit ;)

Predni naprava tlumice Koni (zluty .. oni to nejak delej podle barvy - maj to na webu). Jsou normal nesnizeny. Pera jsou nevim od koho, ale za 2.500,- za par -35mm (me se to zda bejt vic, ale nevim). Tlumice jsou stavitelny, ale pouze po rozebrani a mam je udajne asi nekde v pulce.

Dojmy ... zatim si nemuzu vynachvalit, zatacky se daj rezat celkem slusne a po dalnici mi to pred upravou plavalo tak od cca 150km/h, ted je to pribity i pri 180 ;) Snizil se pozit akcelerace (ale to je tim, ze se to nezhoupne, ale hned zabere ;) ). Pripadne dalsi dotazy klidne zodpovim primo (kdyz budu znat odpoved ;) ).

Jo jeste bych zapomnel to hlavni na 205 cely i s montazi vyslo na 11.500,-

Makovice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...