jbily Odesláno 15. duben 2003 Odesláno 15. duben 2003 Tak jsem začal uvažovat o tom, že bych svoji 306 o trošku snížil a \"přitvrdil\" (po zkušenostech s 205 GTi se mi to zdá až moc měkké ). A tak jsem se chtěl zeptat, zda má někdo z vás praktickou, nejlépe osobní zkušenost - jak se to projeví na vlasnostech auta, zda ne/doporučujete, jak na to nejlépe (cena x kvalita) apod. Díky za odpovědi. J.B. Citovat
Guest JR Odesláno 15. duben 2003 Odesláno 15. duben 2003 ale ono, snizeni a pritvrzeni podvozku jen doporucuju, jen dojedes na tom, ze to udelas jen na predku, kde vymenis tlumice a pruziny a bude to OK. Na zadku s torzkama udelas kulovy, protoze kdyz to snizis, tak to zmekcis. Citovat
makovice Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 Takze chtels osobni zkusenost mas ji mit Predni naprava tlumice Koni (zluty .. oni to nejak delej podle barvy - maj to na webu). Jsou normal nesnizeny. Pera jsou nevim od koho, ale za 2.500,- za par -35mm (me se to zda bejt vic, ale nevim). Tlumice jsou stavitelny, ale pouze po rozebrani a mam je udajne asi nekde v pulce. Dojmy ... zatim si nemuzu vynachvalit, zatacky se daj rezat celkem slusne a po dalnici mi to pred upravou plavalo tak od cca 150km/h, ted je to pribity i pri 180 Snizil se pozit akcelerace (ale to je tim, ze se to nezhoupne, ale hned zabere ). Pripadne dalsi dotazy klidne zodpovim primo (kdyz budu znat odpoved ). Jo jeste bych zapomnel to hlavni na 205 cely i s montazi vyslo na 11.500,- Makovice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.