vlado1 Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Zdravim Mam 405 1,9 GLD starsi model. 1989 Chcel by som vymenit palivovy filter lebo si myslim ze uz bude riadne zaneseny,,,,odkedy pamatam nebol meneny Je problem s vymenou lebo ja niesom nejaky profik , nie je tam nejaky vysokotlakovy obvod pre naftu? na tom veku nad filtrom je aj rucna palivova pumpa....co vsetko potrebujem odnat aby som sa k filtru dostal??? Ak mozete poradte, dakujem Citovat
vlado1 Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Asi s tym nemate skusenosti ...ja len chcem vediet ci to je komplikovane,,,alebo ak mozete poslite nejaky odkaz na nieco podobne Citovat
uulik Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Na výměně filtru nic není,záležitost tak cca.20ti minut.Koupíš filtr paliva,výběr je na tobě v krabici je zároveň kompletní těsnění který budeš potřebovat.Jestli máš pol.filtr přidělaném k držáku baterie je lepší kvůli přístupu odmontovat (dvě matky) Odpojíš konektor od snímače vody v palivovým systému (na dně nádoby) Vezmeš iambus klíč požadovaných rozměrů,nasadíš do šroubu co prochází skrze nádobu a povolíš.Vyčistit,nandat noví těsnící gumičky (všechny hlavně tu na nádobě) dotáhnout,nasadit konektor od čidla,dotáhnout k držáku baterie,odvzdušnit.Nastartuješ a čekáš na výsledek odvedený práce. Jestli se nezavzdušní fajn,jestli chcípne začni znovu.Já měl jen problém s tím těsněním ve dně nádoby,jinak opravdu práce na 20min. Citovat
vlado1 Odesláno 11. duben 2006 Autor Odesláno 11. duben 2006 Velmi pekne dakujem , uz si len najst tych 20 min na vymenu , potom poviem ako mi to islo Citovat
vlado1 Odesláno 14. duben 2006 Autor Odesláno 14. duben 2006 No uz som ho vymenil....a slape jak hodinky.... Pri vymene som mal len ten problem ze sa mi tam dostal vzducha nevedel som ako to ovzdusnit, ale potom som nejako na to prisiel:super ....Musel som menit aj elektromagneticky ventil lebo mi prepustala cez neho nafta ...ale uz to je OK .....este raz akujem za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.