Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim :)

Mam 405 1,9 GLD starsi model. 1989

Chcel by som vymenit palivovy filter lebo si myslim ze uz bude riadne zaneseny,,,,odkedy pamatam nebol meneny :D

Je problem s vymenou lebo ja niesom nejaky profik :roll , nie je tam nejaky vysokotlakovy obvod pre naftu? na tom veku nad filtrom je aj rucna palivova pumpa....co vsetko potrebujem odnat aby som sa k filtru dostal??? Ak mozete poradte, dakujem :papa

Odesláno

Na výměně filtru nic není,záležitost tak cca.20ti minut.Koupíš filtr paliva,výběr je na tobě v krabici je zároveň kompletní těsnění který budeš potřebovat.Jestli máš pol.filtr přidělaném k držáku baterie je lepší kvůli přístupu odmontovat (dvě matky) Odpojíš konektor od snímače vody v palivovým systému (na dně nádoby) Vezmeš iambus klíč požadovaných rozměrů,nasadíš do šroubu co prochází skrze nádobu a povolíš.Vyčistit,nandat noví těsnící gumičky (všechny hlavně tu na nádobě) dotáhnout,nasadit konektor od čidla,dotáhnout k držáku baterie,odvzdušnit.Nastartuješ a čekáš na výsledek odvedený práce. ;):( Jestli se nezavzdušní fajn,jestli chcípne začni znovu.Já měl jen problém s tím těsněním ve dně nádoby,jinak opravdu práce na 20min.

Odesláno

No uz som ho vymenil....a slape jak hodinky....:) Pri vymene som mal len ten problem ze sa mi tam dostal vzducha nevedel som ako to ovzdusnit, ale potom som nejako na to prisiel:super ....Musel som menit aj elektromagneticky ventil lebo mi prepustala cez neho nafta ...ale uz to je OK .....este raz akujem za radu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...