Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna výfuku

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem z vozidla udělal tank tím, že mi uplně upadl výfuk. Urezlo to mezi tlumičem a předkem (ta přední trubka), budu ji objednávat přes net. Je mi jasný, že dopředu se dává těsnění a zadek je jen připojenej tou svorkou.

Dává se tam nějakej tmel mezi přední výfukovou rouru a zadní tlumič? Přece tam nemůže být taková těsnost, když to jen stáhnu tou sponou.

A proč jsou tam vepředku ty pružinky? Aby se ty šrouby nepovolovaly? To mi taky nejde do hlavy.

Na co dát bacha při výměně?

Jo a jinak je to 205ka diesel.

Díky všem.

Odesláno

jo, tmel se tam dává, např od Bossalu. ten tmel je tam proto, aby ty díly v podstatě \"slepil\" k sobě a nedocházelo k únikům časem. ne teďka. Jinak bysem ty spony a šrouby koupil nový. Sice stojí jedna asi 150, ale vyplatí se to. Pokud došlo k upadení výfuku, tak ty svorky a šrouby budou taky naprd. A nebo úplně nejlepší řešení by bylo zajet s tím do Spei ( jestli ho máš někde v okolí ), tam maj dobré ceny, a hned ti na počkání výfuk vymění. myslím za 3 kila. Když si spočteš že se s tím budeš drbat sám a pokud třebas nemáš kanál nebo zvedák, tak se to docela vyplatí.

Odesláno

Kde se dá ten tmel koupit? A kolik cca stojí? Šrouby nový koupím, spona je ok, měnila se se zadním dílem.

Akorát nevím na co jsou tam vepředu ty pružinky u těch šroubů. Jestli je tokvůli tomu aby se to nepovolovalo. A nevíte někdo jaký jsou tam matky? Abych je měl koupený dopředu, než to budu měnit. Závit asi vede z motoru nebo z kamen nebo jak se tomu říká.

Odesláno

tak ten tmel jsem ted kupoval a stoji do 150,- a maj ho treba autokelly!jinak ty pruzinky tam jsou proto aby se to nepovolovalo a taky ze ten spoj dost pracuje tak aby byl pruzne ale tesne spojen!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...