Guest Ajpa Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Včera jsem z vozidla udělal tank tím, že mi uplně upadl výfuk. Urezlo to mezi tlumičem a předkem (ta přední trubka), budu ji objednávat přes net. Je mi jasný, že dopředu se dává těsnění a zadek je jen připojenej tou svorkou. Dává se tam nějakej tmel mezi přední výfukovou rouru a zadní tlumič? Přece tam nemůže být taková těsnost, když to jen stáhnu tou sponou. A proč jsou tam vepředku ty pružinky? Aby se ty šrouby nepovolovaly? To mi taky nejde do hlavy. Na co dát bacha při výměně? Jo a jinak je to 205ka diesel. Díky všem. Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 jo, tmel se tam dává, např od Bossalu. ten tmel je tam proto, aby ty díly v podstatě \"slepil\" k sobě a nedocházelo k únikům časem. ne teďka. Jinak bysem ty spony a šrouby koupil nový. Sice stojí jedna asi 150, ale vyplatí se to. Pokud došlo k upadení výfuku, tak ty svorky a šrouby budou taky naprd. A nebo úplně nejlepší řešení by bylo zajet s tím do Spei ( jestli ho máš někde v okolí ), tam maj dobré ceny, a hned ti na počkání výfuk vymění. myslím za 3 kila. Když si spočteš že se s tím budeš drbat sám a pokud třebas nemáš kanál nebo zvedák, tak se to docela vyplatí. Citovat
Guest Ajpa Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Kde se dá ten tmel koupit? A kolik cca stojí? Šrouby nový koupím, spona je ok, měnila se se zadním dílem. Akorát nevím na co jsou tam vepředu ty pružinky u těch šroubů. Jestli je tokvůli tomu aby se to nepovolovalo. A nevíte někdo jaký jsou tam matky? Abych je měl koupený dopředu, než to budu měnit. Závit asi vede z motoru nebo z kamen nebo jak se tomu říká. Citovat
oni Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 tak ten tmel jsem ted kupoval a stoji do 150,- a maj ho treba autokelly!jinak ty pruzinky tam jsou proto aby se to nepovolovalo a taky ze ten spoj dost pracuje tak aby byl pruzne ale tesne spojen!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.