Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty si jen tak jezdis vecer do turnova na kafe???tak to se mas!!ja mam od tam tud pritelkyni!!!jinka mas pravdu,nadhernej kraj!!nejezdis se koupat na freecko??

Odesláno

obcas ano, je to uzsanej relax, kdyz jedes zadem z MB podel Jizery do Turnova na kafe... a pak za 12 min. po dalnici zpatky v MB :D

koupaliste od detstvi nemam rad, maximalne bazen nebo more..

[upravil dne 6.4.06 milovan]

Odesláno

Chlapy dobrá diskuze:D Rande si domlouvejte soukromě:D:D:D:D Jinak to snížení mě taky moc zajímalo, ale po dřívějších příspěvcích vím, že u 306tý to asi nemá moc význam - teda když nemáš pořádnej balík na kit.:roll

Odesláno

tenkrat me to dost zajimalo a tak jsem hledal a jediny co jsem nasel je to,ze ty co snizili trpy dourama a musite uznat ze nase silnice stoji za prd a ty co nechali tak se jen smeji!!!jinak na to rande pojedte vsichni!!!:super

Odesláno

tak předek u 306ky je dost vysoko, dal sem tam 16ky a zas rychle sundal, byl to šílenej offroad, s tím snižováním, šel bych jedině do komplet podvozku, pružiny se moc nedoporučují. Komfort je druhá věc, mám 307cc na podvozku od Eibachu, vpředu sníženo o 65mm a vzadu o 40mm a je to v zatáčkách mazec společně s šířkou gumy 225, je to o dost tvrdší, ale za to to určitě stojí..u 306ky nevím, měl sem ji z roku 95, takže vrážet do toho byla blbost..ale mrkni po Koni se štelovací tuhostí, slyšel sem na to hodně kladnej ohlasů! kolik má tvoje 306ka koníků?

Odesláno

306 nema cenu snizovat a vubec sahat do podvozku, pujdou do ... komfort i parametry.

vzadu znamena snizeni stocit torzky, jenze tim zacnou byt mekci a to neni zrovna kyzeny efekt... ale kdo chce kam...

btw 2Finger: a co jsi tam tedy dal, kdyz 16ky vypadaly jako offrout?

Odesláno

15ky a byl to menší offrout;) ten předek byl fakt dost vysoko, zadek docela v pohodě.

Odesláno

mam... akorat je tam trosku nevhodne ET :( chtelo by to podlozky...

07.JPG

2Finger: no na tech 15 bych cekal ze to bude vypadat opticky jako vetsi offrout... ;) jinak velikost kola je v obou pripadech stejna....

Odesláno

no počkej, ale o kolik to je snížený? no 15ky byly na 195/50 a 16ky na 205/45.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...