Romis Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 mám takovej menší problém se startama. Když teď ráno nastartuju, tak to má takovej nepravidelnej chod a z výfuku se zakouří jako když VW podřadí (nespálená nafta). Po přidání plynu je to všechno v pohodě. Mám podezření na žhavící svíčky, nebo máte někdo jinej tip??? Dík Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Nemájí náhodou žhavičky funkci jen při startu? Pak už nežhaví, ne? Citovat
Romis Odesláno 7. duben 2006 Autor Odesláno 7. duben 2006 jo ale vypadá to jako, kdyby chytla jenom na tři a pořádně se nespálila nafta. Chytne vždycky na první otočení. A po nastartování a přidání plynu se uklidní Citovat
pigi.jakub Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Já jsem měl upně ten samej problém a dělala mito jedna žhavička(byla v háji)....Vyměň svíčky nejlépe všechny, když tam necháš staré tak ti každá svíčka bude žhavit za jinej čas(maj jinej odpor).Ano žhavící svíčky jsou na starty [upravil dne 7/4/06 pigi.jakub] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.