Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

sháním do auta (Peugeot 206 SW r. 2005) nové rádio. Už při koupi tam nebylo originální, ale rád bych ho vyměnil za jiné s bluetooth, aniž by mi hodně žralo baterii jako to, co v autě je. Chci se tak zeptat, zda jste tu někdo nesháněl do stejného auta, případně jaké rádio jste vybrali a jestli vám s ním vše normálně funguje nebo je podle Vás lepší sehnat bazarové originální rádio a na nějaký bluetooth se vykašlat? Až tak moc si na to nelpím, ačkoliv bych za tuto funkci byl raději.  Díky za případné odpovědi.
PS: Omlouvám se, zda je dotaz hloupý, nejsem v tomhle zrovna moc znalý.

Odesláno

Tak pokud v aute original nebyl tak bych ho tam nedaval 

A co je to za specifukaci aby hodne nezralo ??

Pokud to vybiji baterii pri dlouhodobem stani asi bych ji obcas nabil a hlavne skontroloval spravne zapojeni toho radia 

Asi bych se vyhnul cinskym radiim a sel do nejakeho znackoveho

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar,

Moje paní má 206 r. v. 2007 a při koupi auta tam bylo rádio Blaupunkt. Hrálo divně, přišlo mi jako origo ale nevim... . Byla to první věc co jsem na tom autě vyměnil, kopil jsem JVC-X162 za cca 1000Kč, a se stávajícími repráky hraje krásně. Taky jsem uvažoval o funkci BT, ale pro mojí paní je to zbytečné. A já v tom autě zas tolik nejezdím. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...