zubatafish Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 jde to od motorového prostoru jako by motor nebo jeho součást do něčeho narážela nestalo se vám to taky ?? (opět mi16x4) Citovat
vector Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: zubatafish jde to od motorového prostoru jako by motor nebo jeho součást do něčeho narážela nestalo se vám to taky ?? (opět mi16x4) Silentblok motoru... Citovat
Maty Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: zubatafish jde to od motorového prostoru jako by motor nebo jeho součást do něčeho narážela nestalo se vám to taky ?? (opět mi16x4) Silentblok motoru... tak tak, silenblok motoru, dělalo mi to taky, stačí utáhnout a je to:D Citovat
zubatafish Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Maty Původně zaslal: vector Původně zaslal: zubatafish jde to od motorového prostoru jako by motor nebo jeho součást do něčeho narážela nestalo se vám to taky ?? (opět mi16x4) Silentblok motoru... tak tak, silenblok motoru, dělalo mi to taky, stačí utáhnout a je to:D Kterej to dělá?? Citovat
vector Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: zubatafish Původně zaslal: Maty Původně zaslal: vector Původně zaslal: zubatafish jde to od motorového prostoru jako by motor nebo jeho součást do něčeho narážela nestalo se vám to taky ?? (opět mi16x4) Silentblok motoru... tak tak, silenblok motoru, dělalo mi to taky, stačí utáhnout a je to:D Kterej to dělá?? No někdy je přetrženej a musí se changnout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.