Sepp Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Chtel bych poprosit, nekoho, kdo ma ve vybave 406ky navigaci, zda by byl ohoten mi prepalit CD s mapou. Predem dekuji Citovat
Jirkap Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Sepp Chtel bych poprosit, nekoho, kdo ma ve vybave 406ky navigaci, zda by byl ohoten mi prepalit CD s mapou. Predem dekuji Mohu ti sehnat do ta co se dává do 407, ale to bude asi jiné Citovat
Sepp Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Sepp Chtel bych poprosit, nekoho, kdo ma ve vybave 406ky navigaci, zda by byl ohoten mi prepalit CD s mapou. Predem dekuji Mohu ti sehnat do ta co se dává do 407, ale to bude asi jiné Hmm, to by asi chtelo nejprve odzkouset - mohl bys ho donest na Dzban? Citovat
hlavatka Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Mapa určená pro P 407 zcela jistě do P 406 orig.navigace nepůjde. A o jakou mapu bys měl zájem? Citovat
Sepp Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: hlavatka Mapa určená pro P 407 zcela jistě do P 406 orig.navigace nepůjde. A o jakou mapu bys měl zájem? Urcite CR - pak asi stredni evropu, popripade D Citovat
Jirkap Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Sepp Původně zaslal: hlavatka Mapa určená pro P 407 zcela jistě do P 406 orig.navigace nepůjde. A o jakou mapu bys měl zájem? Urcite CR - pak asi stredni evropu, popripade D Tak já to brát nebudu jo? Citovat
Sepp Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 ja fakt netusim, zda je 406 a 407 stejna -- mam pocit, ze ne, ale nedokazi to ani v Peugeotu zjistit... Citovat
hlavatka Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Pokud jde o P 406-originální navigace je typu Siemens s monochromatickým displejem. U 407 se bude jednat nejspíše o typ VDO či nejaký podobný s barevným diplejem. Zcela jistě nekompatibilní s uvedeným typem v P 406. Co se týká map na starý Siemens, ČR jako taková neexistuje.Dají se sehnat mapy pro země západní Evropy (Benelux,Francie,Španělsko,Portugalsko,Německo,VB,Itálie).Dále mapa Evropy,kde by snad měly být i hlavní trasy části ČR. O Německo a centrální Evropu bych měl také zájem,v případě potřeby i rád vypálím,ale zatím se mi to nepodařilo sehnat. Citovat
xsimik00 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 no jestli to neni 406 koupena v CR tak CD pro CR neexistuje, resilo se to uz nekolirat. To byl jeste nejaky stary system navigace a tim byla zmapovana jen zapadni evropa. Ale kdyby se ti podarilo nahodou ho sehnat tak bych mel taky zajem (jen vim ze je tam hodne ochran a je to docela problem prepalit) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.