Guest DD Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty 2DD: nesmis prodavat tak levne, to si pak kazdej vsimne kolikateho je... Jak jsi videl, tak nevsimli Citovat
Aluška Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Já myslím, ale že poslední dubna se čarodejnice upalují, ne?? Tak snad mě neupálí :D :D. [upravil dne 2/4/06 Aluška] Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Aluška Já myslím, ale že poslední dubna se čarodejnice upalují, ne?? Tak snad mě neupálí :D :D. [upravil dne 2/4/06 Aluška] Určitě neupálí, ty nejsi čarodějnice. Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Ventil Tak se mi te zzelelo ... Kdyby te nahodou na tom sletu chytili, tak se muzes prokazat timto : Uzij si to jeeee, dekuju )))))))ted uz mi snad uveri kazdej:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Vendi, 30. dubna je u nas lampionak, pujdes se mnou? pak se muzeme nechat upalit Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka Vendi, 30. dubna je u nas lampionak, pujdes se mnou? pak se muzeme nechat upalit Upálit??? To ne byla by vás škoda Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka Vendi, 30. dubna je u nas lampionak, pujdes se mnou? pak se muzeme nechat upalit to bych moc rada, nechat se upalit s Tebou, by byla velka cest....jenze ja uz slibila, ze budu na brigade.....tak treba za rok? Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Netopýrka Vendi, 30. dubna je u nas lampionak, pujdes se mnou? pak se muzeme nechat upalit to bych moc rada, nechat se upalit s Tebou, by byla velka cest....jenze ja uz slibila, ze budu na brigade.....tak treba za rok? Holky neblázněte žadný upálení !!! Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 btw koukam, ze uz tu bydis, blahopreju ))))))))a omlouvam se, ze sem si vsimla az ted. Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka btw koukam, ze uz tu bydis, blahopreju ))))))))a omlouvam se, ze sem si vsimla az ted. Taky jsem koukal že Netopýrka bydlí. Ja snad brzo taky budu Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: aka btw koukam, ze uz tu bydis, blahopreju ))))))))a omlouvam se, ze sem si vsimla az ted. Taky jsem koukal že Netopýrka bydlí. Ja snad brzo taky budu no..koukala sem, jak rychle si to tu nasbiral:myslim:myslim:D:D:D:mrk Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: aka btw koukam, ze uz tu bydis, blahopreju ))))))))a omlouvam se, ze sem si vsimla az ted. Taky jsem koukal že Netopýrka bydlí. Ja snad brzo taky budu no..koukala sem, jak rychle si to tu nasbiral:myslim:myslim:D:D:D:mrk Vid jen kousek a bude to :-) Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 )))to my nepovidavy a tichy asi nikdy mit nebudem:) Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka )))to my nepovidavy a tichy asi nikdy mit nebudem:) Ale to se rozpovídáš Citovat
Netopýrka Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 jeeeee, ja uz tu bydlim, to jsem rada... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.