Tommy306 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 lidi, kdo máte nějaký zkušenosti s antiradary?? reagují včas? a jak jsou na tom s detekcí laserových měřičů? koketuju s myšlenkou, že bych si do léta pořídil Bel 965ku jako prevenci náhlého úbytku bodů...přece jenom nechci vyhodit 15K za věc, která zapípá až když se přede mnou objeví plácačka:myslim Citovat
mk405 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 jj, antiradary budou zakazany, ale lokátory snad ne a pri tech palbách by se to i vyplatilo jen bacha v zahraničí je zákazaná i instalace, čili ho nemužeš mít ani vypnutý Citovat
Tommy306 Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: komisar pročpak stejně je to od 1.7.zakázané ... [upravil dne 31.3.06 komisar] kdepak...zakázaný jsou rušičky a napevno instalovaný nehomologovaný detektory...965ka je přenosný detektor...to se dalo čekat, že se to tu změní v moralizování...já chtěl znát zkušenosti někoho, kdo už nějakej antiradar vlastnil.... Citovat
Emiš Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 No to je jasny, ze se to zmeni v moralizovani, neb ten kdo ve vsi jede 120 je normalni prase! A antiradar? To uz snad nema ani cenu komentovat. Citovat
mk405 Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 antiradar = rušička, pokud jsi chtěl detektor měl jsi příspěvek nazvat detektor radaru celkem zajímavé: http://www.antiradar.info/prenosne_detektory.php samozdřejmě že jet přes vesnici 120 je prasárna. Na druhou starnu je spouta lidí co najezdí spoustu km ročně po krajích kde to vůbec nezná a nemusí jezdit jako prase, a když pak policajti jsou schopni měřit 30 která je na výkopu a lidem co jedou 50 dát litr pokutu (a ted to bude o dost dražší) tak se nedívím že to lidi koupí. Samozdřejmě se najdou kreténi co si myslí že když mají antiradar že mohou jezdit jakhovada:mad: Citovat
Tommy306 Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: mk405 antiradar = rušička, pokud jsi chtěl detektor měl jsi příspěvek nazvat detektor radaru celkem zajímavé: http://www.antiradar.info/prenosne_detektory.php samozdřejmě že jet přes vesnici 120 je prasárna. Na druhou starnu je spouta lidí co najezdí spoustu km ročně po krajích kde to vůbec nezná a nemusí jezdit jako prase, a když pak policajti jsou schopni měřit 30 která je na výkopu a lidem co jedou 50 dát litr pokutu (a ted to bude o dost dražší) tak se nedívím že to lidi koupí. Samozdřejmě se najdou kreténi co si myslí že když mají antiradar že mohou jezdit jakhovada:mad: vždy? jsem psal hned na začátku, že chcu ten Bel 965...a nevšim jsem si, že bych napsal, že chcu jezdit 120 po městě...jen jsem prostě zvyklej jezdit trochu přes na některých místech...třeba když na výjezdu z nějakýho města je na čtyřproudovce 50ka, tak tam prostě prakticky každej jede aspoň 70 a cajti toho často využívaj, nebo podobnej případ na 4proudu mimo město aniž by to byla dálnice...tou 90kou se to prostě vleče...jednou se mi stalo, že byla 4proudofka asi na 20 metrech zúžená v každým směru do jednoho pruhu kvůli práci na mostě (samozřejmě že v neděli tam nebyla ani noha) a před tím cedule 50 km/h...tak jsem tam akorát sundal nohu z plynu, no a za mostem už na mě mával příslušník:aut...a kvůli takovým blbostem prostě nechcu přicházet o bodíky, to je vše...jsem snad proto nehorázný prase?!?! Citovat
Guest DD Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Myslim, ze antiradar (obecne oznaceni detektoru) se vubec nevyplati. Troufam si tvrdit, ze od 1. 7. stejne nebude vic policajtu na silnicich a mista, kde merej, jsou vseobecne znamy. Za svejch 10 let za volantem jsem dostal pokutu asi 4x v uhrnny hodnote asi 2500. Vzhledem k cene antiradaru mi to neprijde moc vyhodny . Citovat
Tommy306 Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: DD Myslim, ze antiradar (obecne oznaceni detektoru) se vubec nevyplati. Troufam si tvrdit, ze od 1. 7. stejne nebude vic policajtu na silnicich a mista, kde merej, jsou vseobecne znamy. Za svejch 10 let za volantem jsem dostal pokutu asi 4x v uhrnny hodnote asi 2500. Vzhledem k cene antiradaru mi to neprijde moc vyhodny . u mě taky vycházejí pokuty v průměru 1 za rok, ale jde mi o to, že se sazebník posouvá trochu do jiných sfér a hlavně ty body...navíc bude moct měřit i městská a prej docela ve velkým nakupují měřiče:bojim Citovat
Guest DD Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Tommy> Myslim, ze nejvetsi pruser bude primarne parkovani , rychlost ani tak ne. Citovat
Tommy306 Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: DD Tommy> Myslim, ze nejvetsi pruser bude primarne parkovani , rychlost ani tak ne. s parkováním problém nemám...u baráku to je na povolení a ve městě holt asi začnu kupovat lístky v automatu:aut edit: ale kdyby byl nějakej detektor na pochůzkáře taky by to nebylo špatný [upravil dne 1/4/06 Tommy306] Citovat
Tommy306 Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 btw. DD: co to vidím na té fotce???:o Citovat
Guest DD Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 btw. DD: co to vidím na té fotce???:o Hehe, vyjimka potvrzuje pravidlo . Ne .. mel jsem pujceny AR na testovani (leto 2002) od antiradar.com (mozna to delaji dodnes, za slozeni 100% zalohy Ti ho pujci na 14 dni). Jezdil jsem s tim mesic (nejdriv mi dali model, co furt rval, takze mi ho po tydnu vymenili za ten 956 nebo co) a pak jsem ho vratil. Tehda stal 14500 a navic mel nejakej debilni konektor, takze jsem do zasuvky zapalovace musel hodit kovovou matku, aby se vubec nastartoval . Fotka je delana zrovna ve fazi testovani. [upravil dne 1/4/2006 DD] Citovat
Tommy306 Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 jo furt to půjčují...jen nevím stejně kdy bych si to měl půjčit, protože nevím, kdy mě policajti budou měřit:D... a co tvoje zkušenosti? za 2 týdny toho asi moc nezjistils, viď... Citovat
Guest DD Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Tommy> No muzes jezdit kolem miste, kde vis, ze jsou radary, aspon si vyzkousis, co to dela. Ja s tim jezdil mesic celkem (byly povodne a nejak jsem se nedostal to vratit ) a pisklo mi to dvakrat, pokazdy u pevnyho radaru. Aspon je videt, jak merili Citovat
Tommy306 Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 mě jde právě o to, s jakým předstihem to reaguje...aby vůbec člověk stihl zpomalit (třeba z 75 na 50) Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 za poslednich 5 let aktivniho rizeni jsem dostal asi osm pokut... jednu za nepredpisove odboceni (uz me nebavilo cekat v kolone...), jednu za otaceni na svetlech (jsem prejel odbocku, no...), dve za jizdu pruhem pro autobusy (poprve jsem pro autobus v pravem pruhu nevidel znacku a podruhe kdyz mi na letne odfrezovali doplnkove \"po-pa\" a bylo drobet nasnezeno...) a zbytek za parkovani... tak k cemu antiradar? kdo me zna, vi ze po rovince za mestem nejezdim 90... to uz je lepsi si koupit za par kacek CB Citovat
Crack Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Kámoš měl takovou nákou škatulku,když se jelo a byl někde radar tak to pípalo poměrně hodně předem a po projetí to držovalo ještě pěkně dlouho:roll mělo to přívodní šnůru co se strkala do zapalovače,tenkrát to koupil někde na benzínce asi za 500kč,jsou to 3 roky zpět Citovat
Jirkap Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Antiradar (detrektor) používám a mohu říci, že mi kolikrát zachránil od pokuty i když když ho nemám tak už poznám kde mohou stát a koukám na podezřelé auta atd. V novém zákoně je, že se nesmějí používat rušičky, ale detektory mohou… Prostě ze své zkušenosti jsem mohl jen doporučit. Ale pozor do budoucna se už to moc vyplácet nebude. Tedka máš tak cca 5 – 10 sec na zpomalení, ale ty nové radary už tě dostanou, protože tě změří za cca 2 sec a to antiradar jen pípni a už tě mají. Takže do budoucna to nemá cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.