Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam nekolik drobnych problemu se svou 106, motor 1.0 37kw, r.v. 1997:

1) nefunguje mi vyhrvani zadniho skla - stisknu knoflik, ale nic se nedeje, nevim zda ma mit jednu nebo dve polohy...pojistky vsecky dobre...

2) obcas mi neco cvaka jakovy v pojistkove skrini, nekdy cvaka casteji, jindy vubec, mam mit nejake obavy?

3) stalo se mi, ze mi zhruba jeden den nefungoval ukazatel paliva, pak uz fungoval a funguje doted, je to neceho znamka nebo se jen sekl plovak...?

Co myslite? Diky za rady od zkusenejsich, jsem novacek ;-)

Odesláno

Zdarek

vypinac pro vyhrivani zadniho skla nema zadne polohy, pouze stisknes a funguje. Po stisknuti se podsviceni tlacitka zintenzivni, jeste bys mel slyset cvaknout rele, jinak by nemel byt problem vzit voltmetr a promerit privody primo u zadniho okna. Nejsem si uplne jistej, ale myslim, ze ve dverich kufru /pod tim plastem/ je jeden konektor, mozna je rozpojenej, ale mozna se mi to plete s konektorem na sterac/. Spinac 2 polohy nema, protoze se umi sam po cca 10min sam vypnout, alespon u mne to tak funguje /mam r.v. 2001/

jinak problem 2 a 3 .. zda se mi, ze si nekdo pohraval s elektrikou, sedelo by na to i nefunkcni vyhrivani zadniho skla, tim by se i vysvetlovala to cvakani, nejake rele nejspis nema v poradku napajeni, pripadne ... coz by bylo horsi se to nekde lehce kostri, ale to by snad odchazeli pojistky. Nebude Te nic stat, kdyz si das tu praci, ze vyndas a znovu zandas relatka a pojistky, sice to nejspis nepomuze, ale nahoda je blbec, muze byt neco zoxidovano a hned je problem. J.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...