davpro Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Zdravim, mam nekolik drobnych problemu se svou 106, motor 1.0 37kw, r.v. 1997: 1) nefunguje mi vyhrvani zadniho skla - stisknu knoflik, ale nic se nedeje, nevim zda ma mit jednu nebo dve polohy...pojistky vsecky dobre... 2) obcas mi neco cvaka jakovy v pojistkove skrini, nekdy cvaka casteji, jindy vubec, mam mit nejake obavy? 3) stalo se mi, ze mi zhruba jeden den nefungoval ukazatel paliva, pak uz fungoval a funguje doted, je to neceho znamka nebo se jen sekl plovak...? Co myslite? Diky za rady od zkusenejsich, jsem novacek ;-) Citovat
jakoubek Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Zdarek vypinac pro vyhrivani zadniho skla nema zadne polohy, pouze stisknes a funguje. Po stisknuti se podsviceni tlacitka zintenzivni, jeste bys mel slyset cvaknout rele, jinak by nemel byt problem vzit voltmetr a promerit privody primo u zadniho okna. Nejsem si uplne jistej, ale myslim, ze ve dverich kufru /pod tim plastem/ je jeden konektor, mozna je rozpojenej, ale mozna se mi to plete s konektorem na sterac/. Spinac 2 polohy nema, protoze se umi sam po cca 10min sam vypnout, alespon u mne to tak funguje /mam r.v. 2001/ jinak problem 2 a 3 .. zda se mi, ze si nekdo pohraval s elektrikou, sedelo by na to i nefunkcni vyhrivani zadniho skla, tim by se i vysvetlovala to cvakani, nejake rele nejspis nema v poradku napajeni, pripadne ... coz by bylo horsi se to nekde lehce kostri, ale to by snad odchazeli pojistky. Nebude Te nic stat, kdyz si das tu praci, ze vyndas a znovu zandas relatka a pojistky, sice to nejspis nepomuze, ale nahoda je blbec, muze byt neco zoxidovano a hned je problem. J. Citovat
davpro Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Děkuji za pomoc, prozatim je vse OK, cvakat to obcas cvaka, ale nic dalsiho po 1k KM nepozoruji, tak uvidime ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.