Citros Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Ahoj, jak vymenim kontrolky v palubovce, prestala me svitit kontrolka brzdy a nevim jak se k tomu dostat. mam p106 r.v.2000. diky za rady. Franta... Citovat
Citros Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 Lidičky to tu nikdo neměnil žarovky na kontrolkach u 106-ky? Pleas help... Citovat
Citros Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 tak asi jsem debil a neumim hledat:bojim.... furt mi to pise nenalezeno... a kdyz neco najde tak ne na 106-ku tak moc prosim o radu...dekuji:papa Citovat
davpro Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 a nechces tu hodit link, taky by me to zajimalo ;-) diky :-) Citovat
Citros Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: davpro a nechces tu hodit link, taky by me to zajimalo ;-) diky :-) jasně, že můžu když se nikdo jinej k tomu nemá.... zatím.... [upravil dne 30.3.06 Citros] Citovat
Citros Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 no tak jsem to konecne rozdelal, zadny zarovicky tam nejsou, jsou tam primo smd diody na plosaku. Jinak zadnej nahon tachometru tam neni, je to uz digital. no bohuzel jsem ale zjistil, ze mam umyslne zaslepenou kontrolku ridici jednotky:mad::mad:. Trvale sviti, pritom se auto chova normalne a bez zavad. Cim by to mohlo byt? Na diagnostiku se mi nechce, kdyz to nema problemy. Ale asi to tak casem dopadne.... Citovat
pavel22 Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 To je nepřijemna záležitost pokud to jede normálně výkon OK a spotřeba v normě tak by to nemělo byt tragické ale na diagnostiku bych zajel co nejdřív protože až začnou problémy a načte se víc problémů -- dnes u nových aut už ani neseřídíš světla pokud není auto připojený na VAG znamej koupil letos v unoru japonce 98r a to bez kontrolky oleje a pri spotrebe 2L/1000km by už ted nejezdil kdybych se mu nato nahodou nepodival PS. motor neteče , nekouří ,nesmrdí jen saze ve výfuku --(je to benzín) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.