Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: davpro

a nechces tu hodit link, taky by me to zajimalo ;-) diky :-)

jasně, že můžu když se nikdo jinej k tomu nemá....

:D

zatím.... :papa

[upravil dne 30.3.06 Citros]

Odesláno

no tak jsem to konecne rozdelal, zadny zarovicky tam nejsou, jsou tam primo smd diody na plosaku. Jinak zadnej nahon tachometru tam neni, je to uz digital. no bohuzel jsem ale zjistil, ze mam umyslne zaslepenou kontrolku ridici jednotky:mad::grr:mad::grr. Trvale sviti, pritom se auto chova normalne a bez zavad.:myslim Cim by to mohlo byt? Na diagnostiku se mi nechce, kdyz to nema problemy. Ale asi to tak casem dopadne....

:papa

Odesláno

To je nepřijemna záležitost pokud to jede normálně výkon OK a spotřeba v normě tak by to nemělo byt tragické ale na diagnostiku bych zajel co nejdřív protože až začnou problémy a načte se víc problémů -- dnes u nových aut už ani neseřídíš světla pokud není auto připojený na VAG

znamej koupil letos v unoru japonce 98r a to bez kontrolky oleje a pri spotrebe 2L/1000km by už ted nejezdil kdybych se mu nato nahodou nepodival PS. motor neteče , nekouří ,nesmrdí jen saze ve výfuku --(je to benzín)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...