Pedro11221 Odesláno 1. srpen 2020 Odesláno 1. srpen 2020 Ahoj.Mám Partnera 1.6hdi 55 rok 2007.Mám taky problém že mi nefungujú parkovačky.Otočím prepínač svetiel na 1polohu a nič nesvieti okrem prístrojovky.Prepnem pácku do polohy 2 a všetko svieti ako má aj parkovačky súčasne so stretávačkou.A ešte som zistil že nejdu ani hmlovky(mám iba zadne).prezrel som poistky aj žiarovky a všetko v pohode.Diagnostyka bez závad až na jeden airbag(to ma teraz netrápi). Vie mi niekto poradiť čo s tým? Citovat
Pedro11221 Odesláno 2. srpen 2020 Autor Odesláno 2. srpen 2020 Dneska som vyskúšal vimeniť bsi modul a hla parkovačky aj hmlovky svietia.akurát to nejde natočiť.vie mi niekto poradiť ktoré relátko spína parkovačky a hlomvky aby som to preletoval do pôvednej bsi Citovat
Pedro11221 Odesláno 5. srpen 2020 Autor Odesláno 5. srpen 2020 Poprosím poradiť ktoré relátko v bsi zapína parkovačky už som zúfalý z toho Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 a jak té chces vymenit kdyz to je zalite v plastu ?? a nespina to relatka ale tranzistory Citovat
Pedro11221 Odesláno 5. srpen 2020 Autor Odesláno 5. srpen 2020 Zaliate to neni.samotny modul sa dá rozobrať.skladá sa z dvoch plastou.pod ním dva plošáky ktoré sú tiež rozoberatelne a na nich sú letované tie "tranzistory" (podla mňa relátka).len netušim ktoré je ktoré.prípadne ako ho spojazdniť po výmene btv. nenaštartuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.