petrnes Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 kdo má zájem o zvyšování výkonu koukněte na: \www.racingbox.cz. Děkuju za vaše názory.......co vy na to ?? Citovat
Guest Finger Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 už funguje, ale jak sem si myslel, pro mě k ničemu - benzííííííín Citovat
lamancha Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 ze uz to tady bylo probirano nekolikrat a ze kdyz si proctes stranky jinych \"chiparu a boxaru\" tak zjistis ,ze si navzajem kopiruji clanky, hodnoceni , zduvodneni atd Citovat
sportak Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: lamancha ze uz to tady bylo probirano nekolikrat a ze kdyz si proctes stranky jinych \"chiparu a boxaru\" tak zjistis ,ze si navzajem kopiruji clanky, hodnoceni , zduvodneni atd Uz to tu bylo mockrat psany,ze krabicky jsou nebezpecny,ale jak od koho.Proc se lidi boji si nechat rovnout upraveny software pro jehoi auto primo do ridici jednotky? Zadny cukani apod. Ja uz to tam mam pres dva roky a jsem spokojenej,nic mi na utu neodeslo,ale musim se k tomu chovat.Hlavne jsem jsem spokojenej ze to vubec nekouri,abych nemusel cistit naraznik!.o( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.