Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Mám možnost si půjčit v prodejně v podstatě jakékoliv testovací kolo, které tam mají. S motorem ve středu u pedálů se mi zdá že má kolo celkově větší stabilitu. Motor i baterka vzdu, to není ideální.
Pro turistiku je to asi skoro jedno kde je motor (hlavně ne vepředu :-)), ale kdo fakt trochu jezdí i terén, tak to nejde s motorem vzadu. 
Pro motor ve středu hovoří absence kabeláže k zadnímu kolu. Nejsem schopen posoudit jak při záběru působí který motor přímo na kolo, myslím na špice.
Nevím kdo se jak vyznáte, ale životnost je dle toho jak silově kdo jezdí a kde, já ho dávám třeba každých cca 1200km. Dva řetězy a potom s třetím dávám i kazetu. Pak je to ještě dost o údržbě řetězu.
Nedávno jsem četl zajímavou myšlenku - hodně lidí počítá za kolik jezdí kilometr autem, ale zkuste si spočítat kolik stojí kilometr na kole - taky to není zanedbatelná částka, když to kolo nedřete do konce bez údržby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...