Capy Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Mam bílou 405 a potřeboval bych vědět číslo byrvy.Jak jej zjistit?U peugeotů sem byl a podle vinu to vylezlo akorát že neni metla.prej u 405 a 206 se to ještě nák neevidovalo.Na autě sem nic nenašel jen náká žlutá nálepka nad uložení tlumiče praveho kola ale tam je nákej číslo písmeno kéd cca 7 znaků některý velký některý maly.Zbyde mi jen zajet do laků aby se podívali podle vzorníku-ale tam se může stát chyba ne. Citovat
mk405 Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 ve velkém TP to není? měl by tam být kod barvy Citovat
Dundee Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Tak pokud jsem to na tom tlumiči u kolegy dobře vyluštil, tak bílá je \"POWP\". Je to takovou světle béžovou barvou a není to poznat (kdysi to asi bylo šedý). mk: Ve velkym TP je jen napsáno (v mém případě) \"tm. zelená metal.\" a u Capyho nejspíš \"bílá základní\". Citovat
Capy Odesláno 20. březen 2006 Autor Odesláno 20. březen 2006 přesně tak v tp je to jen slovně. tak teda vemu lupu a budu luštit ale myslim že tam nic neni.Kouknu.Jenže těch bílejch bylo víc odstínů takže \"POWP\"to třeba nebude. Citovat
Capy Odesláno 20. březen 2006 Autor Odesláno 20. březen 2006 ještě mě napadlo dá se někde zjistit jaký odstíny barev se používali na auta 405 v roce 89 srdt combi pak by se to dalo snad vylučovací metodou určit ne jde jen o bílou.Táta má taky bílou 405 grdt a přijde mi že je nepatrně tmavší. Citovat
Hadra Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Nebude lepší zajet do Barvy laky a? vezmou tu svoji šifrovací tabulku, přiloží ji na kastli a najdou stejnej odstín, kterej ti posléze namíchají...? Podle mně ta bílá, která tam byla kdysi nastříkaná už dávno není ta stejná bílá vlivem slunce atd.. Citovat
Dundee Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Do B-L budeš muset tak jako tak, ale u tebe to bude s hledáním a hlavně vychytáním odstínu mnohem jednodušší než u mě. V pátek jsem nastříkal křídlo barvou a lakem, dnes jsem ho položil na kufr a zjistil jsem, že je světlejší než auto. Je to tím, že mi brali odstín podle haubny, která je cca před rokem a půl stříkaná a tudíž nepatrně světlejší. Ještě mě čeká blatník a bude to stopro to samý, snad se to časem srovná... Citovat
lipnicak Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Ja mam modrou metlu a uzil sem si taky dost radosti namichyni podle kodu mi lakyr zamit a udelal dobre. Podle vzorniku sme nasli 4 odstiny. Lisilo se to primesi metalickeho pigmentu a doplnkovych barev,ktery vytvarely menivy efekt od tmave modre az po lehce modro-zelenou podle uhlu svetla. Je opravdu lepsi to vybrat pomoci vzorniku a dobre koukat pri denim svetle Citovat
Capy Odesláno 21. březen 2006 Autor Odesláno 21. březen 2006 tak tam zkusim zajet až bude hezky ted se to stejně nedá dělat.Potřebuju to na nárazníky prahy a možná jeden blatníček. Jěště něco,nevíte z čeho sou origo prahy na mi16 aby mi na tom držel základ.Ale to mi tam asi taky poradí že. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.