jan.svaton Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Zdravim, prosim Vas kdyz jsem si vyblikal ABS na 405, 1.6 jednobod, 93 a hlasi mi to tyto chyby: 22 system relay 25 wheel speed sensor, right front - circuit 45 solenoid valve, LH front tak co je to presne za chyby? co mam opravovat? Diky Citovat
vector Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Původně zaslal: jan.svaton Zdravim, prosim Vas kdyz jsem si vyblikal ABS na 405, 1.6 jednobod, 93 a hlasi mi to tyto chyby: 22 system relay 25 wheel speed sensor, right front - circuit 45 solenoid valve, LH front tak co je to presne za chyby? co mam opravovat? Diky Nemáš náhodou knížku na jinej model stěma chybama Jinak se mrkni na senzor a kabel u ABS na pravém předním kole. Solenoud .. to je tekovej váleček co otevírá podtlak. Povedou k němu dva dráty a dvě hadičky. Jenže já nevím co na 1,6 řící.. Citovat
jan.svaton Odesláno 19. březen 2006 Autor Odesláno 19. březen 2006 a nevis kde ten solenoid je presne? ja abych se na to mohl kouknout. kdyztak na nejaky obrazku nebo tak. diky Citovat
jan.svaton Odesláno 19. březen 2006 Autor Odesláno 19. březen 2006 tak se omlouvam, neni to chyba 45, ale 55 tzn. elektronická řídící jednotka. Pomuzete mi s tim nekdo? co mam delat? Citovat
jan.svaton Odesláno 19. březen 2006 Autor Odesláno 19. březen 2006 hele a co mam kontrolovat na tom senzoru? ten stejne nejde rozdelat ne? akorat jsem ocistil ten kousek kterym (myslim) cte. Citovat
vector Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Původně zaslal: jan.svaton hele a co mam kontrolovat na tom senzoru? ten stejne nejde rozdelat ne? akorat jsem ocistil ten kousek kterym (myslim) cte. no daleko pravděpodobnější je, že je někde přecvaklej kabel. zkontroluj kabel, kontakty v jednotce a kdyžtak holt novej senzor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.